lauantai 11. kesäkuuta 2016

Onko Porvoon kauniit kodit sinun kirjasi?

Porvoon kauniit kodit -yhteistyöpostaus



Eilen postilaatikkoomme kopsahti tämä kirjaihanuus, jonka tiimoilta olen lupautunut järjestämään arvonnan.  
Teen sen ilomielin!

"Porvoon kauniit kodit -kirja esittelee viisi kaunista, porvoolaista kotia, joiden sisustuksista voi kuka tahansa, hurmaavista interiööreistä nauttiva, poimia ideat ja käytännön vinkit tuomaan ripauksen porvoolaista henkeä ja tunnelmaa myös omaan kotiin – omasta paikkakunnasta ja asuinpaikasta riippumatta. Kun sisustaminen ja maalaisromantiikka ovat lähellä sydäntä, tämä kirja on jokaisen sisustusfanaatikon unelmien täyttymys!"

Video, joka esittelee kirjaa löytyy yhdellä painalluksella täältä.
 Se kertoo enemmän kuin yksi postaus.

Sisustussuunnittelija Johanna Malmivaara ja media-alan ammattilainen Maija Luomala ovat tehneet tämän kirjan yhteistyössä kotiensa ovet avanneiden perheiden sekä Porvoon kaupungin kanssa. Koen tämän kirjan kunnianosoitukseksi vanhalle kaupunkikulttuurille ja ihmisille, jotka ovat ottaneet elämäntehtäväkseen pelastaa jotakin korvaamatonta jälkipolville ihailtavaksi.

"Kirja avaa ovet...

  • Vanhassa Porvoossa 1700-luvulla rakennettuun aitoon käsityöläiskotiin
  • Kahteen 1900-luvun alun empirekotiin
  • Romantiikkaa tihkuvaan uudiskohteeseen Porvoon vanhassa kaupungissa
  • Merelliseen mummonmökkiin Porvoon saaristossa"

Empirekoti kaupungin laidalla


"Jokainen esiteltävä koti tarjoaa erilaisen tunnelman ja tyylin. Kun sielu kaipaa menneitä aikoja ja vanhanajan tunnelmaa, kirja mahdollistaa kurkistuksen perinteikkäisiin, historiallisiin koteihin. Esitellyt kodit eivät ole museoita, vaan asukkaiden itselleen sisustamia, rakkaudella vaalittuja ja kaikin puolin toimivia asuntoja. Rakennusten ja rakennuspaikkojen mielenkiintoista historiaa on tuotu esiin ja niinpä kirja kätkee kansiinsa myös pienen osan Porvoon pitkää historiaa ja sen merkkihenkilöitä.

Tämä suomalainen sisustuskirja
 ei ole vain pintaraapaisu. Se esittelee kohteet monipuolisesti ja nostaa esille kauniit kokonaisuudet, asetelmat, yksityiskohdat... ja kyllä, myös kutsuvissa puutarhoissa pääsemme viivähtämään hetkiseksi. Kirjaan mukaan on päässyt myös erityisen mielenkiintoisia saunatiloja sekä viinikellari. Lopuksi siirrymme vielä meren äärelle, yksityiselle hiekkarannalle..."

Keittiöön on helppo rakastua





Ensin ajattelin säästää tämän herkkupalan myöhemmäksi, mutta en malta olla jakamatta iloani heti. Ahmaisin omani yhdellä istumalla aamiaisen jälkeen. Kun annoin itselleni luvan vähän kurkistaa niin oli aivan pakko lukea kirja saman tien kannesta kanteen. Nyt on pää pyörällä monenmoisista tapetti-ideoista ja muutoskokeiluista. Ateljeekodin inspiroivat säilytysratkaisut toivat uutta puhtia omien nappien ja nauhojen järjestelyyn. Kuvakulmat ja kotien tunnelmat virittivät pääni uudelle taajuudelle. 





Edellä olevat lainaukset "..." ovat Maija -median sivuilta, josta löydät muitakin mielenkiintoisia julkaisuja ja yhteistyömuotoja. Minä ainakin palaan niihin uudestaan... haaveineni. Yhteistyö osoittautui erityisen antoisaksi. Kiitos Johanna ja Maija!

"Julkaisemme monenlaisia teoksia ja oppaita yhteistyössä eri alojen yrittäjien kanssa. Luomme uutta vastaamaan kysyntään ja siksi nämäkin julkaisut ovat olemassa. Oletko haaveillut kirjan kirjoittamisesta? Haluaisitko kanssamme yhteistyöhön? Ota yhteyttä."

Lifestyle ♥ Business ♥ Entrepreneurship ♥ Happiness


Yhteistyöpostaus
Sinä voit olla tämän sisustuskirjojen helmen onnellinen omistaja, jos osallistut arvontaamme. Liittymällä Koti meidän -blogin lukijaksi saat kaksi arpaa ja jos jaat tämän omassa blogissasi linkittämällä niin olet kolmella arvalla mukana. Anonyymi osallistuja muista liittää viestiisi yhteystiedosi ja nimesi, jolla saat yhden arvan itsellesi. Kaikenkirjavia perusteluja onnenkantamoiselle on aina hauska lukea kommenteista. 
Osallistumisaikaa on kahdeksan päivää eli arvonnan aika on sunnuntaina 19.6. Minä alan väkertää lisää arvontalipukkeita. Tuo kuva minusta Tammisaaren kapealla kadulla on 700 Instagram -seuraajan kunniaksi. 

Tervetuloa tavoittelemaan ikuisia sisustusunelmia! Tuija

Tammisaari 6.6.2016









67 kommenttia:

  1. Voi ottaisin mielelläni. Porvoossa on juureni ja toivoisin kotiini samankaltaista kaunista tunnelmaa, mitä kaupunki kauniine koteine henkii. T. Lukkarinrakkautta/Jaana

    VastaaPoista
  2. Voi olispa ihanalta kuullostava kirja, kahdella arvalla mukana! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Ois kiva omistaa tuo kirja, porvoolainen vielä kun oon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea arvontaan porvoolainen Villa Murunen! Kirjassa on varmaan tuttuja miljöitä. Kotikaupunkinne on hurmaava. Terveisin Tuija

      Poista
  4. Kahdella arvalla mukaan. :) Varmasti kivoja sisustusideoita, vaikka en Porvoosta olekaan.

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyylikkäitä koteja ja huikeita ideoita! Onnea arvontaan! Terveisin Tuija

      Poista
  5. Onko parempaa kuin ihailla toisten kauniita koteja vieläpä erittäin kauniin kirjan muodossa?
    Ei ainakaan minun mielestä joten kahdella arvalla kivaan arvontaan mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Kuvien lisäksi tarinat olivat mukaansa tempaavia. Onnea arvontaan! Tuija

      Poista
  6. Niin ihastuttavalta kirjalta näyttää!
    Kahdella mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea kirjaihanuuden havitteluun! Terveisin Tuija

      Poista
  7. Yritetään uusiksi. Äskeisen onnistuin poistamaan. Eli mukana kauniin kirjan arvonnassa. Porvoo on hieno paikka! Hyvää kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Kesäiloja ja onnea arvontaan! Terveisin Tuija

      Poista
  8. Yhdellä mukana :) kipa89@windowslive.com

    VastaaPoista
  9. Toivottavasti on minun kirja...:D
    Siis kahdella arvalla mukana! Ensiviikolla mennään enoni 80-vuotispäiville Kouvolaan ja taikaisin tullessa varattu aikaa Porvoossa kiertelyyn....jos ilmat ovat suopeat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porvoo on suloinen kaupunki, jonka kaduille ja kujille houkuttaisi minuakin päästä katselemaan. Jospa syyskesällä lähtisimme Loviisaan Wanhat Talot -tapahtumaan niin siihen samaan saumaan voisi poiketa Porvoossakin. Kivojen kelien toivein! Tuija

      Poista
  10. Yhdellä arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  11. Apua, vaikuttaapas täydelliseltä kirjalta! (:<3 Yhdellä arvalla mukana.

    - Saraana (saraana.makela@gmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täydellistä arpaonnea sinulle Saraana! Kesäillanterveisin Tuija

      Poista
  12. Yhdellä olen mukana. Yritän houkutella miestä ostamaan kanssani vanhan talon ja tämän kirjan avulla saataisiin ehkä kummankin ihastusta kauniisiin taloihin syvennettyä. Tämän ääressä saisi varmasti kulumaan monta kesäiltaa!
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan arvontaan Nenna! Vanhassa talossa on tunnelmaa, vaikka elämänikuinen projekti tämä on. Mieluisaa, kun sen oikein oivaltaa. Askel askeleelta paikat kohenevat ja sitten voikin aloittaa uuden kierroksen, josta ensimmäinenkään ei ole vielä lähelläkään loppua vaikka kohta on asuttu 20 vuotta täällä. Sinnikkyyttä ja kärsivällisyyttä on tämä elämänmuoto opettanut. Kesäillan terveisin Tuija

      Poista
  13. Oi, miten ihana kirja <3.

    Ps. Sinulle tänään haaste ;... Käyhän kurkkaamassa, kun ehdit. Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea arvontaan! Haasteesi sai hymyn huulille. Kuulumisiin! Tuija

      Poista
  14. Mukaan arvontaan.
    Osallistu sinäkin kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  15. Vaikuttaa mielenkiintoiselta! Onhan se osallistuttava!:)Mulla meinaa aina jäädä arvonnat väliin, kun en viitsi kännykällä kommentoida. Nyt sentään muistin tulla varta vasten..;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjakaunotar on juuri sanojesi mukainen! Puhelimella ohimennen selatut jutut meinaavat unhoittua kaiken alle minullakin. Yritän lukea niin, että voin heti keskittyä kunnolla tarvitun ajan. Onnen toivotuksin, Tuija

      Poista
  16. Oi ehdottomasti mukana, kahdella arvalla. Olen itsekkin asunut Porvoossa yhdessä upeassa historiallisessa talossa. <3 Kiva arvonta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan arvontaan! Teitä porvoolaisia on useampikin mukana. Onnentoivotuksia! Tuija

      Poista
  17. Upea kirja arvonnassa. Mukaan kahdella arvalla. Porvoo on ihana. Käyn siellä parin vuoden välein ihastelemassa tunnelmaa ja nauttimassa kesäpäivästä. Ensi viikolla taas suuntana Porvoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet mukana arvonnassa! Kirjan myötä alkoi houkuttaa Porvoon retki. Täytynee yhdistää se johonkin muuhun sille suunnalle suuntautuvaan, koska matka on aika pitkä. Kesälauantain terveisin Tuija

      Poista
  18. Ihana tunnelma näyttää olevan kirjassa... Vanhan talon ylläpidon ja ikuisten kunnostusten ja muiden töiden lomassa olisi mukava rentoutua ja unelmoida ja inspiroitua ja saada lisää henkistä puhtia restaurointiyrityksiin, ja iloa kirjaa selaillessa ja nautiskellessa, ja samalla varmaankin silmäillä sitä omaakin ihanaa vanhaa taloa ja sen jo vähän rapistunutta kauneutta rakastavin silmin... Ja Porvooseen pitäisi varmaan pistäytyä ajan kanssa, viimeksi talvella visiitti oli kovin lyhyt, mutta silti mukava.
    Tietenkin tahdon mukaan arvontaan 😉 Hyvää kesää!
    Satu (satumarjatuulikki@gmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjan tunnelmat virittävät omat ajatukset aivan uudelle kanavalle, mikä on hyvä herätys vanhan laittajalle. Näkemyksiä voi olla monia ja oma visio kirkastuu tutkimalla, katselemalla ja pohtimalla eri vaihtoehtoja, joista seuloutuu sitten se oma tapa tehdä ja toimia. Rapistunut kauneus on ainutlaatuista ja ole onnellinen, että sinulla on taito nähdä siinä sen lumo. Toivotan sinulle onnea arvontaan! Tuija

      Poista
  19. Voi että, vaikuttaa aivan ihanalta tuo kirja, tämän kyllä ehdottomasti haluaisin voittaa! :) Olen seurannut Sinua blogvinin kautta mutta liityin nyt lukijaksi myös bloggerissa. Kahdella arvalla siis mukana :) lottakooo@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että olet seurannut jo aiemminkin. Tervetuloa lukijaksi! Olet mukana kirjaihanuuden arvonnassa! Sydämellisin terveisin Tuija

      Poista
  20. Ihana arvonta ja ihana kirja. Täytyy saada tavalla tai toisella. Kokeilen onneani nyt täällä. Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  21. Tervetuloa lukijaksi ja onnea arvontaan! Tuija

    VastaaPoista
  22. Ihana kirja - kiitos muistutuksesta;) 2 arvalla koetellaan onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan arvontaan! Aurinkoisin maanantaiterveisin Tuija

      Poista
  23. Kirja näyttää todella houkuttavalle ja ihan erityisesti koska historian harrastajana uskon, että tässä näkyy nyt miljöinä ja sisustuksina myös paljon Suomen historiaa. Porvoo on kesäkaupunkina ihan mahtava, mutta siitä harvinainen kesäkaupunki, että talvellakin kaupunki on täynnä tunnelmaa (verrattuna esimerkiksi Naantaliin). Tulen kahdella mahdollisuudella mukaan arvontaan, liityin myös lukijaksi nyt kun tänne tieni löysin.
    vuosikerta (at) live (piste) fi

    VastaaPoista
  24. Mukana kahdella arvalla ihanan kirjan arvonnassa.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  25. Kiva arvonta. Luulin, että olin jo osallistunut, mutta näyttää siltä, että en olekaan, eli kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että tulit mukaan arvontaan! Terveisin Tuija

      Poista
  26. Porvoo on ihana kaupunki. Mukana arvonnassa.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Olisi kiva saada inspiraatiota omaan taloon. Muutettiin viime viikolla omaan satavuotiaaseen taloomme.

    VastaaPoista
  28. Voi, tämän toivoisin arpakeijun tuovan! :) Riippukeinussa kesällä maalla sitä lukisin <3 Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  29. Ihana...eikä ole pelkkää kesälukemista :). Talvella on aikaa käpertyä lempituolin uumeniin saamaan kirjoista inspiraatiota. anne.jrvinen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on todellinen talven piristäjä! Onnea arvontaan! Tuija

      Poista
  30. Oih, tykkään niin paljon kuvailla ja ihailla vanhoja taloja ja Porvoo on aivan ihana kaupunki ��hiutale@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjassa on inspiroivia miljöitä, joita olisi kiva lähteä katsomaan. Onnea arvontaan! Tuija

      Poista
  31. Ihana kirja ja ihana blogi. Liityin juuri lukijaksesi. Siis kahdella arvalla mukana.
    mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi jaa kiitos kauniista sanoistasi! Onnea arvontaan! Tuija

      Poista
  32. Oi olen seurannut sinua jonkun tovin jo Instagramissa ja nyt seuraan myös täällä Bloggerissa. Kahdella arvalla mukana, aivan ihana arvonta! :) aidafounnn@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että liityit lukijaksi. Minäkin seuraan sinun kauniita kuviasi instagramissa. Onnea arpajaisiin! Tuija

      Poista
  33. Olispas mukavaa, jos arpa suosisi mattimyöhäistä osallistujaa. Kirjasta saisi ideoita yli 100 vuotiaaseen mökkiimme, jota parhaillaan remontoimme:)
    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  34. Ehdin vielä viime minuuteilla mukaan arvontaan. Kahdella mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Onnea kirja-arvontaan! Tuija

      Poista