perjantai 25. marraskuuta 2016

Koti-illan iloja




Kotikotiin saapuneen nuoren naisen laukusta ilmestyi miltei uunituore ruisleipä, josta voit tuonnempana lukea täältä. Maku oli niin hyvä, että vähään aikaan en muista syöneeni mitään yhtä herkullista. Vois tehdä ite -blogista löytyy myös resepti suussasulavaan banaanikakkuunohje hedelmäpussiin ja muun muassa bambua siivoukseen. Suosittelen tutustumaan, varsinkin, jos kirppistely ja kierrätys kiinnostaa. 




Kirpputorilöydöistä parhaita ovat minulle olleet erilaiset lasipurkit, joille olen keksinyt monenlaisia käyttötarkoituksia. Lautapelit odottavat pinossa joulunpyhien joutilaita hetkiä, pudotessaan räjähtänyt lampunvarjostin puolestaan tuunausta entistä ehommaksi. 







Vastapetaamallani pedillä odotti tämä neitokainen. Sydämeni heltyi, vaikka minun paikkani oli vallattu. Tuuppaan tuota hellästi sivummalle, kun kohta kömmin väliaikaismajoitukseemme alakerran remonttityömaalle. Järjestelyn syynä on toiveajattelu aamuisesta tapiseerausinspiraatiosta. Sieluni silmin näen valmiin tuloksen, joka tuo kesän talven keskelle. 

Kaksi yötä ... Hyvää yötä! Tuija



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti