maanantai 11. syyskuuta 2017

Ota osaa Hyvän mielen vuosi -tehtäväkirjan arvontaan!

Blogiyhteistyö PS -kustannus & Maaretta Tukiainen



Ilo ja onni on olla osana huippuantoisaa yhteistyötä PS -kustannuksen kanssa! Nyt minulla on mahdollisuus jakaa omasta hyvästä mielestäni sinullekin joko pinkki tai keltainen siivu. Turkoosinsininen muistuttaa minua välimerellesistä tunnelmista, jotka ovat olennainen osa minulle tärkeitä asioita. Hyvän mielen vuosi Tehtäväkirjassa on 239 sivua, joista osa on tyhjiä sinun omille merkinnöillesi. Saat luoda siis itsellesi hyvän mielen vuoden omaan tahtiisi. 

Kirjan julkistamistilaisuus oli viime viikolla Helsingissä ja samaan aikaan minä hain oman pakettini kirkonkylän postin toimipisteestä. Tuskin maltoin odottaa avaamatta kotiin asti, mutta pakko oli odottaa turvallisuussyistä. Auton ajaminen niin ja näin ei ole järkevää. Innostuin, mutta sain pidettyä pääni kylmänä koko ajomatkan. 





Uuden kirjan tuntua ja tuoksua ei voita mikään. Erityisen ihana on kirjan kannen kankainen tuntu, joka kauniine teksteineen houkuttaa avaamaan teoksen. Takakannen kehotusta Avaa kirja ja aloita oma hyvän mielen vuotesi <3  ei tarvitse odottaa vaan laita toimeksi juuri silloin, kun hetki on sinulle sopiva ja oivallinen. 

Kirjaa voi edetä kuukausi kuukaudelta tai nopeamminkin, jos siltä tuntuu. Aloita kuitenkin haluamasi kuukauden ensimmäisenä päivänä. Etenitpä millä tavalla tahansa toivon kirjan auttavan sinua luomaan itsellesi hyvän mielen vuoden.

Prologin väliotsikot Pienin askelin tavoitteeseen, Järjestystä mieleen ja arkeen sekä Tehtäviä oman elämän tarkasteluun avaavat polun, joka voi johdattaa yllättäviinkiin seikkailuihin. Viimeisen luvun otsikko: Miten ylläpidän toivoa tuo lohdun, jos matka on vuoden kuluttua kulkenut mutkien kautta jonnekin muualle kuin toivoit. 

Kirjan avulla pohdit arvojasi ja voimaannuttavia asioita. Varaa itsellesi kalenteriin aikaa keskittyä itseesi ja ajatuksiisi. Olisi hyvä, jos lähelläsi olisi ihminen, jonka kanssa voisit jakaa matkan herättämiä ajatuksia.






Hyvän mielen vuosi Tehtäväkirja on itsenäinen jatko-osa Hyvän mielen taidot -kirjalle. Ovatko Hyvän mielen kortit sinulle tutut? Oletko käyttänyt niitä? Minulla ne ovat päivittäisessä käytössä. Niissä on suorastaan taikaa. Useimmiten pakasta nousee juuri tilanteeseen sopiva kortti ja sanat, jotka auttavat tarkastelemaan omia ajatuskulkuja vaihtelevilla tavoilla. 



Fouta.gr




Arvontaan voivat osallistua kaikki Tähtilukijani ja sellaisiksi ryhtyvät kahdella arvalla. Toiveeni on, että kurkistat Samos in my mind -blogiini ja jätät merkin käynnistäsi kommenttilaatikkoon. Kerro, millaisista aineksista sinun hyvän mielen vuotesi koostuu ja millä tavoin seuraat postauksiani.  Palkitsen sinut yhdellä ekstra-arvalla, jos kommentoit molempiin blogeihin. Näin olet askeleen lähempänä tämän hurmaavan kirjan voittamistasi omaksesi. Muistathan liittää yhteystietosi kommenttiisi, jolla osallistut arvontaan. Osallistumisaikaa sinulla on ensi viikon maanantaihin 18.9. kello 18 asti. 


Kulunut vuosi on omalla kohdallani ollut varsinainen Hyvän mielen vuosi, koska 12 kuukaudesta olen saanut viettää yhteensä yhden kuukauden rakkaissa maisemissa. Lucky me! 

             Toivon sinulle onnea matkaan! 

                      Hyvän mielen toivotuksin, Tuija


Pythagorion, Samos, Kreikka





38 kommenttia:

  1. Samos in my mind -blogisi on toki tuttu vierailupaikka ennestäänkin, mutta nyt siellä käydessä iskipä kova kaipuu noihin minullekin tuttuihin maisemiin. Silti, kaipuusta huolimatta, päällimmäinen tunne on ilo aurinkoisista muistoista ja rennoista kesäpäivistä.
    Hyvän mielen kortit ei ole tuttu minulle, joten mielenkiinnolla arvonnassa mukana.
    vuosikerta (at) live (piste) fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että Samos on sinulle tuttu ja kun tarkemmin muistelen niin muistankin yhteytesi sinne. Kortit eivät ole nyt arvottavana, mutta onnea arvontaan kuitenkin! Kortteja todella suosittelen. Niiden ihanat kuvat ovat Krista Keltasen käsialaa. Syysterveisin Tuija

      Poista
  2. Ihanassa arvonnassasi mukana.Olen lukijasi ja käyn kurkkaamassa aina uuden postauksesi, kun siitä ilmestyy omaan blogiini tieto.
    Myös lehdistä olen lukenut elämästänne ja ihastellut kuvia kodistanne.
    Hyvänmielen-kortit eivät ole tuttuja,vaikka olenkin kyllä niitä muiden blogeissa nähnyt.
    Minulla ollut todellinen hyvänmielen vuosi, koska olen ollut vuorotteluvapaalla, oman itseni herrana ja tehnyt kaikkea ihanaa.:)
    urkki62@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Oi mikä ihana kirja tuo olisikaan. Samos-blogissasi olenkin köybyt ihastelemassa aurinkoa ja kauniita kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auringon säteitä maanantaihisi ja onnea arvontaan! 💚 Tuija

      Poista
    2. Onnea voittajalle 💚! Lähetin sähköpostiviestin! Tuija

      Poista
  4. Mukana. Löysin vasta blogisi ja liityin lukijaksi :) Hyvänmielen-kortit eivät ole tuttuja, nyt vasta kuulin ensimmäistä kertaa.
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Hyvän mielen taidot -kirja sekä -kortit ovat minulle tuttuja, molemmat löytyvät itseltäni. :) Hyvän mielen vuosi olisi ihana lisä tuohon kokonaisuuteen, jonka avulla voisi motivoitua hankalampinakin aikoina. Hyvän mielen vuoteni koostuu ennenkaikkea toiveikkuudesta ja positiivisiin seikkoihin keskittymisestä. Seuraan blogiasi Bloggerin sekä Blogit.fi kautta. Kävin klikkaamassa myös Samoksen puolelle lukijaksi, ja sitä kautta Instagramiin upeita kuvia ihailemaan. :) Hyvän mielen syksyä toivotellen!
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Uudet seuraajat luovat uskoa bloggaamisen hyvään vaikutukseen! Onnea arvontaan! 💚 Tuija

      Poista
  6. Onpa kiva arvonta, ilman muuta mukana. Ihan uusi tuttavuus minulle tämä kirja. Pistäydyn vielä Samos-blogissasi.

    VastaaPoista
  7. Ihana arvonta. Mukana ollaan kahdella arvalla! Ja instaankin liityin seuraajaksi..:)
    irmastiina@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Arvonnassa mukana! :)
    Minun hyvän mielen vuoteni oli täydellinen. Ollaan jo pitkä taival oltu mieheni kanssa yhdessä ja tänä kesänä sanoimme Tahdon. Tämä kesä on mielessä ikuisesti <3
    Kävin myös jättämässä kommentin Samos blogiin. Ihania kuvia! Lämmitti mukavasti aurinkoiset kuvat mieltä näin sadepäivänä :)
    aidafounnn@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea! Ihana unelmien kesä! Hieno juhlavuosi ja erityisesti arjen mikrohetket! 💚 Tuija

      Poista
  9. Ai että, mielenkiintoinen arvonta. Mukana. Olen vastikään löytänyt molemmat blogisi.terv Riikkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tiesi johdatti luovuuteni hedelmien äärelle. Onnea arvontaan! 💚 Tuija

      Poista
  10. Mukana arvonnassa :) Löysin vasta blogisi pariin.
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että löysit tänne! Onnea arvontaan! 💚 Tuija

      Poista
  11. Hieno vuosi siis tulossa Hyvän mielen vuoden myötä. Arvonnassa miellelläni mukana. rita.koivisto@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Nyt on niin hyvä arvonta, että on pakko osallistua! :) Hyvän mielen vuoteni koostuu onnellisista arkipäivistä ja juhlasta sen lomassa. Seuraan blogiasi ihania valokuviasi ihaillen nyt myös tähtilukijana (jos sellaiseksi osasin liittyä). ;)
    jhnnmktl (a) gmail (piste) com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa ja toivottavasti onni on myötäinen! 💚 Tuija

      Poista
  13. Mukaan arvontaan :)
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Ompa kivan oloinen kirja. En ollut tälläisestä kuullutkaan ennen :) Kolmella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  15. Mukana mielenkiintoisessa arvonnassa :) kaikilla arvoilla mukana :)

    liina.mamma(a)gmail.com

    VastaaPoista
  16. Mukana, törmäsin blogiisi kun googlasin kyseistä kirjaa. Kiinnostaisi moinen kirja hirmuisesti ja se tulisi tarpeeseen... :) Samos -blogissa ihan mahtavia, matkakuumetta kohottavia kuvia... (rocknrollgirl84(a)windowslive.comm)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kirja! Kiitos kommentistasi ja onnea arvontaan! 💚 Tuija

      Poista
  17. Mukana! Samos blogi on uusi tuttavuus mutta vaikutti mielenkiintoiselta. Tutustun varmasti paremmin! Ja kirjasta olen haaveillut sen julkaisemisesta saakka, keltainen olisi niin kaunis:)reetta.kivela(at)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirja muotoutuu omaksi värikynien avulla. Onnea arvontaan! 💚 Tuija

      Poista
  18. Onnea sinulle vielä jälkikäteen, kauniin näköiset ja kuuloiset kirjat♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija! Juuri luin jostakin uusimman idean aloittaa kirjan täyttäminen omana syntymäpäivänä. Kuulostaa kivalta. Syysiloja! Tuija

      Poista