sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Syyseloa, arjen iloa!


























Eilisiltana oli Unelmapaketin arvonnan aika saavuttuamme kotiin aurinkoiselta lomamatkalta. Kirkasvalolamppu saa huolehtia nyt valon tarpeestani. Haikein mielin kurkistin säätiedotusta muilla mailla, jossa edelleen kelit keskiverto Suomen suvea mukavammat. 

Tämä kaulaani pujotettu maailman ihanin kaulakoru muistuttaa päivittäin elämäni onnenhetkistä. Oliivipuuhun on upotettu Samoksen rannalta noukkimani kivi. Estetiikan lisäksi ainutlaatuinen koru toimii oivallisesti puikkomittana, minkä olen testannut sekalaisten sukkapuikkojeni kanssa. Villasukkien neulominen on yksi rentouttavimmista puuhista, mitä tiedän. Kuuntelin äänikirjaa ja samalla kerros kerrokselta tuli valmista. Olen neuloosin lumoissa!



Syyssää ja mukavat kohtaamiset syksyisessä metsässä ovat olleet antoisia. Vegaaniset kanelipullat täyttivät kaikkien toiveet herkkuhetkestä höyryävän kaakaon kera. Suppilovahveroita löytyi koppakaupalla kuivatettavaksi ja sellaisenaan paistettuna nautiskeltavaksi ruisleivän päällisenä. Oli ilo ja onni, että perheemme sienestäjä ehti lomailemaan lapsuuden kodin maisemiin. Aikaihmisten äitiys on ihanaa! Sain olla osallisena kaupunkiretkellä, jota en ole oikein osannut oikein todeksi uskoa vieläkään. Olen lupautunut olemaan hiiskumatta siitä eli hys, hys. 


https://www.instagram.com/tuikku/



http://loviisanaitta.fii


Jos sinua ei tuoreimmassa arvonnassa onnistanut niin Unelmapaketti on nyt tarjouksessa Hidasta elämää -puodissa. Voittokirja matkaa nimimerkille Suvi7 ja Unelmakortit Marja-Liisalle heti, kun liikun postin kulmilla. Piipahda sinä verkkokaupassa tutkailemassa monipuolista tarjontaa!


Unelmapaketti


Syksyinen sunnuntai on hämärtynyt ja nyt olisi oivallinen hetki sytyttää kynttilät ja edistää sukkaani valmiimmaksi, kun pakkanen on nipistämässä varpaita aamuisin. Oletko sinä villasukkaihmisiä? Teetkö itse vai onko sinulla luottoneuloja, jolta sukkia tulee kuin liukuhihnalta? Olen miettinyt sukka-arvontaa, mutta minkä kokoiset olisivat optimaaliset. Osaatko sinä auttaa asiassa? Miltä ideani kuulostaa?

Seuraavaa postaustani odotellessa voit tutustua jo ennakkoon tähän hyvän mielen tuojaan, joka saattaa olla sinun. Pysy linjoilla!

Valoa pimeyteen! tuikku 




https://hidastaelamaa.fi/puoti/unelmapaketti/






8 kommenttia:

  1. Ihania, kotoisia syysjuttuja sinulla siellä! 💛

    Saisihan noita aurinkopäiviä vähän useampi olla aina syksyisin. Pysyisi mielikin virkeämpänä. Onneksi on olemassa kirkasvalolamppuja ja muita helpotuksia tähän pimeyteen.

    Minäkin tykkään neuloa. Sukkia teen tarpeeseen lapsille ja itselle. Mummi-vainaa neuloi satoja sukkia vuodessa ja äitinikin useita kymmeniä. Itse en siihen määrään ole koskaan yltänyt. 😉

    Sukka-arvonta kuulostaa mukavalta idealta. Oiskohan koko 38-39 sellainen standardimittainen sukka? 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaaru kommentistasi! Samaa kokoa minäkin mietiskelin tai sitten voittajan mukaan tilaustyönä. Pikkuisten sukkia on useita korissa päättelyä vailla valmiina. Innostuin viime talvena niitä väkertämään lankakerien lopuista. Sukka hujauksessa on niin hupaisaa puuhaa. Satoihin on minullakin matkaa, mutta olen nyttemmin parantanut tahtiani. Jonotuslista ei ole enää loputon. Joku päivä vielä teen ne unelmieni kirjoneulesukat käyttäen kaikkia pikkunyssäköitä.
      Hyvää lokakuun loppua! Tuija

      Poista
  2. Tätä sinunkin ihanaa postaustasi lukiessa taas ymmärsi, mikä tulee olemaan näiden pimenevien iltojen rattona.Nämä moninaiset upeat blogit ja niiden pitäjät, mielenkiintoiset jutut ja kauniit kuvat.Silmä lepää taas kuvissasi, tulee rauhaisa ja kodikas olo.
    Minäkin luulen, että 38-39 taitaapi olla se suht normi koko naisilla.Jos arvot sukat, varmasti mahdollinen pieni tai suurempi jalkaisempi voittaja tietää tahon, joka osaisi antaa arvoa sukkalahjalle.
    Mukavaa alkavaa viikkoa,<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirjam-Matilda! Sanasi lämmittävät ja antavat voimaa! Halauksin! Tuija

      Poista
  3. Olen ehdottomasti villasukkaihminen ja olen ostanut ihania sukkia myyjäisistä tai toreilta, sillä itse en ole kutonut moniin vuosiin. Ostin tänä syksynä puikot ja langat sitä silmällä pitäen, että alan kutomaan pikkutytöille sukkia, mutta nivelrikkopaholainen sormissa estää nyt kutomisen. Laita vaan arvonta pystyyn! Koko voisi olla n. 38-39 pituiselle jalalle, luulisin sen olevan keskivertokoko...
    Mukavaa alkavaa syysviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit! Onpa ikävää, että ihana suunnitelmasi ei toteutunutkaan. Huomenna aion katsoa sukkalankaa, joka sopisi mahdollisimman moneen makuun. Valmiina olisi noita pienten sukkia muutama pari. Millaista kokoa teidän pikkuisten jalat ovat? Tarkoitan siis jalkaterän pituutta kantapäästä varpaiden kärkeen. ;) Tuija

      Poista
  4. Onpa ihana koru! Yksinkertaisen kaunis ja erityisillä muistoilla rikastettu <3.

    Neuloosi on meikäläisen kiertänyt kaukaa ja uskon, että tekee niin jatkossakin. Tallessa, ja käytössä sen sijaan on vielä itsekutomiani (koska mun mielestä neulominen on kutomista) tumppuja 70- ja 80-lukujen taitteesta. Silloin oli mun tuotantokausi kuumimmillaan :). Enää ei inspiroi, mutta vannomatta paras kai kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos korukehuista! Se on erityisen ihastuttava. Varsinainen rakkauden teko!

      Kouluaikojen neuletyöt olivat minulle kauhistua aivan kuin käsityötunnit yleensäkin. Ruisrääkäksi nimitimme lankasuoraa opettajaamme, joka antoi vähemmän kannustavaa palautetta. Traumoista topakoituneena lähdinkin sitten opiskelemaan kotiteollisuuskouluun kudontaa, ompelua ja neulontaa. Saa nähdä, jos sinuunkin iskee nelulevimma joskus yllättäen takavasemmalta! ;) Tuija

      Poista