keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kesäretkeilyä
Onko Pro Puu Lahdessa sinulle tuttu paikka? Vanha tulitikkutehdas, Tikkula,  sijaitsee aivan Sibelius -talon kulmilla satamassa. Jokakesäinen retkikohde tämäkin, jonne eilen suuntasimme kotikylän sadetta pakoon. Sää suosi ja saimme vain muutaman pisaran niskaamme kaupungilla kuljeskellessamme. 

Näyttelyssä on esillä Heinolan hienopuuseppien taidonnäytteitä kauniissa vanhassa tiiliseinäisessä miljöössä. Linkkiä klikkaamalla löydät lisätietoa, jos kiinnostuit. Suosittelen lämpimästi!


Nappi oli suosikkini, kuinkas muuten. 


Satamassa tunnelma oli kuin ulkomailla. Rantakahvilat pullollaan ihmisiä ja peräkonttikirppiksen ympärillä hyöri ja pyöri väkeä vallan hurjasti. Vaniljapehmis maistui taivaalliselta penkillä auringossa, vaikka tuuli tuiversi suortuvia korvan takaa jäätelöön. Tämän kuudennentoista päivän postauksen omistan syntymäpäiväsankarille, joka toivottavasti seuraa kotimme elämää pilven reunalta tirkistellen.

Eilinen päivä maistui kesältä! Miltä sinun kesäsi tuoksuu? Tuija

2 kommenttia:

  1. No hitsi, ootte liikkuneet täällä ihan meidän tienoilla. Tuolla ProPuussa on kyllä kaikkea kaunista! Kävittekö kahvittelemassa kahvila karirannassa? Siinäkin on vieressä se Ulpukka, missä on kaikkea ihanaa. Kahvila Karirannassa on ehkä kaikista ihanimmat herkut:)

    VastaaPoista
  2. Hienot ovat kotikulmasi Kati! Ulpukassa pistäytyminen kuuluu aina ohjelmaani. Rautalankatyöt ovat hurmaavia. Kahvittelun sijaan herkuttelimme jäätelöllä veden partaalla. Seuraavalla kerralla täytyy poiketa Karirannan kahvilaan. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista