torstai 27. helmikuuta 2014

Lehtien lumo

Toissalauantain kauppamatkalla sisääntulon viereisestä hyllystä bongasin lehtiuutuuden nimeltään Kotiblogit, jonka oitis nappasin kärryn pohjalle illan piristykseksi. Siitä on riittänyt luettavaa ja tutkittavaa jo moneen lukuhetkeen. 

Tästä on kuitenkin vielä pitkä matka kestosuosikiksi, joiden kärkeä pitkään piti ruotsalainen Hus&Hem. Se tuli tutuksi tänne muutettuamme. Niitä on kertynyt vinot pinot, joista osa odottaa koteloitumista pyykkituvan oven suussa.  Hyvä, että ovat helposti saatavilla, jos kaipaan jotakin kuvaa, jotka omaksikin hämmästyksekseni muistin perusteella yleensä löydän kansikuvaa vilkaistuani.
Punalan Verstaalla asiat ovat mallillaan. Järjestys se olla pitää! Fine Wood Working, Good Woodworking, Popular  Wood Working ja Furniture and Cabinet Making -vuosikerrat ovat arvoisellaan paikalla ikkunaseinustan hyllyillä. Ihailtavaa, ei voi muuta sanoa. 

Tuoreimmat aviisit löytyvät käden ulottuvilta ja selailemme ja luemme niitä moneen otteeseen. Lukiessa ovat välähtäneet monet ideoistamme, joiden lopullinen muoto on mukautunut meidän tilanteeseemme ja tarpeisiimme sopivaksi.
Joidenkin ilo on siipalta saadut kukat, minulla uunituore Lantliv tai muu sydämellä valittu paperille painettu ilahdutus. Jeanne d'Arc Living on kaunis kuin koru, mutta osittain yltiöromanttisuudessaan turhan sokerihuurrettu minun makuuni. Modernin lisänsä tuovat iPadille talletetut julkaisut, joiden lukeminen on aivan eri kokemus kuin pitää käsissään lehteä. Paperin tuntu ja kosketus luovat tuoksuineen kokonaisvaltaisen elämyksen, josta nautin joka kerta yhtä paljon. 

Torstaitervehdys sinne ruudun taa! 
Koti meidän / tuikku 
ps. Sivun alalaitaan lisäsin linkin, jota napsauttamalla voit liittyä lukijaksi


4 kommenttia:

 1. Tätä blogia lukiessani tuli mieleeni eräs kangaskassillinen sisustuslehtiä, jotka odottavat pääsyä takaisin selattavaksesi. Ihanaa hiihtolomaviikon jatkoa...

  Kata

  VastaaPoista
 2. Kiitos toivotuksista! Palautuksella ei kiirettä. Puuhaa piisaa muutenkin. Hyvää viikonvaihdetta! tuikku

  VastaaPoista
 3. No todellakin on sinun lehdet hienosti järjestyksessä! Mulla ne taas ovat useina pinoina ympäri huushollia ja kaipaavat kovasti karsimista ; ) Kivoja sisustuslehdot on ja tykkään myös kovasti ihan oikeasta lehdestä tablettijulkaisuun verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punalan vintille on haaveissa 'lehtilukusali', johon voi sadesäällä kavuta rippumattoon lehtiä selailemaan lisäinspiraatiota etsien. Mukavaa kesän odotusta!

   Poista