tiistai 8. maaliskuuta 2016

Valloittavat voimistelurenkaat

Villa Iiriksen voimistelurenkaat


Loistavaa naistenpäivää haluan toivottaa tällä joka naisen unelman toteutumisella. Tai no onkohan se nyt ihan jokaisen, mutta minun ainakin. Pikkutyttönä suuri idolini oli Peppi Pitkätossu, jonka voimat kuvittelin itselleni aina tarvittaessa. 

Lapsuuteni parhaimmissa hetkissä olivat olennaisena osana jumpparenkaat ja puolapuut, jotka isäni osti meille omille viikareilleen kylän koulun lopettaessa toimintansa. Tunnesyistä ne kotiutuivat meille, koska isoisoisäni Hemminki oli ne aikanaan, nykytermiä käyttäen, sponsoroinut kansakoululaisten iloksi. Jumppapukkina oli suurensuuri hevonen, jota miltei oikeana pidin mielikuvitusleikeissäni. Se oli kovassa käytössä maalaistalon isossa eteisaulassa. 

Voi sitä menoa ja melskettä, kun serkusten ja naapurien lasten kanssa mittelimme voimiamme ja innostimme toinen toistamme yhä huimapäisempiin temppuihin. Puolapuut ulottuivat ja ulottuvat edelleen miltei kolmen metrin korkeuteen. Mitähän siihen sanoisivat nykyajan turvallisuusdirektiivit... Onneksi en pudonnut killuessani pää alaspäin milloin missäkin. Nykyisin otan rauhallisemmin.Suomen Voimistelutuote on uusin blogiyhteistyökumppanini, joka minulla on ilo ja kunnia esitellä. Miksi me? -linkin takaa löydät monenlaista tietoa näistä kotimaisista toimijoista Avainlippu -tuotteineen. Heidän toimitilansa löytyy Pirkkalasta lentoasemalle vievän tien varresta Vesalantieltä. 

Voimistelurengaspakettiin kuuluvat kattoon kiinnitettävät siansaparokoukut, venehaat, pitkät liinat ja koivuvanerista valmistetut renkaat, joita saa myös mustina ja tummanruskeina. Ulkokäyttöön löytyy oma versionsa. Kiinnitysliinoja on mustina ja valkeina. Reiät kiinnityskoukuille porattiin katon vankkaan tukihirteen, joka vanhassa talossa löytyy naularivejä tutkailemalla. 
Tutki huolella kiinnitysohjeet taataksesi turvallisuus! 
Lisäksi sain linkin internetistä löytyvään jumppaohjelmaan, jonka voin peilata mobiililaitteeltani suoraan television näytölle. Kätevää! 
Valloittavat voimistelurenkaat mullistivat koko huoneen olemuksen kertaheitolla. Sanoinkin niitä Pirkkalasta noutaessani, että nyt taitaa mennä sisustus uusiksi. Vielä en ole saanut muuta perhettä innostumaan ideoistani ja sohvien siirtely ei ole sallittujen puuhien listalla edelleenkään.
Aulaan johtavat pariovet avaamalla ja pelejä pullollaan olevaa koria sivuun sysäämällä tulee oivallisesti tarvittava tila venytysharjoituksille. Renkaat saa näppärästi laskettua oikeaan korkeuteen pikalukoista säätämällä. Tärkeää on muistaa JOKA kerta tarkistaa kiinnitykset huolella ennen kuin aloittaa käytön.Nyt seuraa sivujuonne, jonka yli voit sulavasti loikata... 
Näissä renkaissa ei ole sellaista varoitusvaloa kuin Mokka Murussa, joka ilmoitti lähtiessäni teollisuushallin pihasta, että seis, stop, pysähdy! Ajotietokone kehotti tarkistamaan rengaspaineet. Onneksi osasin etsiä koelaudan näytöltä tarvittavat arvot ja säikähdin pahanpäiväisesti, kun vasen takarengas näytti olevan tyhjenemään päin. Kulman takaa eteemme putkahti RengasCenter, jonka tyyni apukuskini hoksasi. Kävelin epätietoisena korjaamon ovesta sisään apua kysymään. Taisi olla omistajalla naurussa pitelemistä, kun ohjekirjan kanssa epätoivoisena selitin itselleni mystistä ongelmaa. Hän totesi, että vartti ja rengas on kunnossa. Ruosteinen ruuvi otettiin pois, reikä paikattiin ja taas matka jatkui hyvillä mielin.
Kiitän  loistavasta palvelusta!Palvelusta puheenollen renkaat ovat olleet suureksi avuksi venyttelyissä ja kyllä niissä yksi vähän nuorempi ja notkeampi on linnunpesiä tehnyt. Pyöreät muodot ovat mieluisia. Vielä, kun löytäisin sen helmenvalkean jumppapallon halkaisijaltaan 70 senttimetriä.  Vinkkejä vastaanotan ilomielin. 

Ojentelen jäseniäni kohti kevättä aivan kuin tuo muratti. Vihreä on toivon väri ja se on varsinkin ravinnossa herkkuani. Vegetaristin urani alussa saatoin elää pelkällä höyrytetyllä parsakaalilla, mutta nyttemmin ruokavalioni on järkevöitynyt. 
Summa summarum! Jos haluat kotiisi loistavia jumppatuotteita niin klikkaa itsesi tutkailemaan Suomen Voimistelutuotteen laadukasta kotimaista tuotevalikoimaa. Parasta näissä on niiden estetiikka ja soveltuvuus monenlaisiin asumisratkaisuihin sekä erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Suosittelen lämpimästi!

Aurinkoisin (sepaistaajuurinyt!) terveisin Tuija10 kommenttia:

 1. Voi...meilläkin oli lapsena tuollaiset renkaat keittiön katossa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska, että sinullekin palasi hyviä muistoja. Sehän osoittaa, että jokaisella lapsella pitäisi olla mahdollisuus kieppua ja roikkua. Aikuisellekaan se ei pahaa tee. Nämä ovat hurjan mukavat käteen. Luonnonmukainen vahattu puu tuntuu lempeältä käsiin. Kevättä kohti! Tuija

   Poista
 2. Voimistelurenkaista on ollut meillä puhetta. Pojat tahtoisivat sellaiset. Vielä mietimme miehen kanssa, että minne ne saisi turvallisesti kiinnitettyä. Meno niillä tulisi olemaan melkoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimistelutuotteen sivuilla on hyvät ohjeet kiinnitykseen ja palvelu on erinomaista. Kyllä teidän pojat olisivat onnellisia ja te vanhemmatkin voisitte venytellä niissä tai kieppua miten vaan. Liikkumisen riemu on yksi parhaista asioista, joita lapsilleen voi suoda. Kevät keikkuen tulevi! Tuija

   Poista
 3. Varmasti renkaat olisivat olleet kiva juttu silloin kun lapset olivat pieniä. - Hyvää naistenpäivää sinulle Tuija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ettei nyt myös... Niissä saa hyvän venytyksen selälle ja käsivoimia voi harjoitella monipuolisesti. Minä elän toivossa, että olen tehomummo sitten joskus, kun nyt vain tämä akuutti tilanne hellittää. Tuulta päin! Tuija

   Poista
 4. Sinulle hyvää naistenpäivää ystäväni! Kauneimmat renkaat, mitkä olen nähnyt! Voi, miten kiva yhteistyö. Iloisia hetkiä renkaiden kanssa! -Hanna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Hanna! Kadonneen hauiksen metsästykseen oivalliset nuo renkaista kauneimmat. Sisalköysi olisi vielä piste iin päälle, mutta käytännöllisyys ajaa sen ohi, tällä kertaa. Kevätpäivän iltaterveisin, Tuija

   Poista
 5. Ihanat jumpparenkaat ♥ Mä muistan, kuinka pienenä koulun liikkasalissa otettiin huimat vauhdit ja kieputtiin ja roikuttiin noissa! Vieläköhän sitä jaksais kannatella itseään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä niin haaveilen, että voisin keinua korkeuksiin. Mukana tuli kyllä loistavia harjoitteita lattia tukevasti jalkojen tai vartalon alla. Kadonneen hauiksen metsästys on alkanut. 💃 Terveisin Tuija

   Poista