lauantai 28. toukokuuta 2016

Hyvän mielen taidotYhteistyöpostaus


Alkuvuodesta ilmestyi kaunis keltainen kirja nimeltä Hyvän mielen taidot. Median valokeilassa paistatellut kirjan tekijä Maaretta Tukiainen on monipuolinen taitaja, joka on rohkeasti toteuttanut visioitaan ja kulkenut omia polkujaan. Yllätyin iloisesti, kun hän itse vastasi sähköpostiini, jonka lähetin tiedustellen yhteistyökuvioista.  Korttien kuvat ovat tutuksi tulleen valokuvaaja Krista Keltasen käsialaa. 

Otin Maaretan kannustamana rohkeasti yhteyttä kustannustoimittajiin ja siitä tämäkin asia sai tuulta alleen. Oheisten linkkien takaa löydät monia mukavia juttuja, jotka avaavat sinulle Hyvän mielen taitojen maailmaa.

Inspiraatiosta kiintoisasti linkin takana ja sieltä putkahtaa monta muutakin kiintoisaa reittiä. Tervemenoa seikkailemaan!


Hyvän mielen taidot-video kertoo enemmän kuin tuhat naputtelemaani sanaa.


"Hyvän mielen taidot ovat taitoja, joiden avulla elämä sujuu niin että siinä on iloa ja energiaa. Kuka tahansa voi kehittää omaa mieltään joustavammaksi hyvän mielen taitojen avulla. Kun mieli on joustava, on helpompi toimia arjen haasteissa ja muutoksissa. Hyvän mielen taidot auttavat tunnistamaan oman potentiaalin ja tekemään unelmista totta."
Hyvän mielen kortit
Sinulla on nyt oivallinen tilaisuus saada omaksesi Hyvän mielen taidot -kirja + Hyvän mielen kortit -paketti. 
Arvontaan osallistuaksesi kirjaudu ensin itsesi Tervetuloa tähtilukijaksi -linkin kautta lukijakseni. Kirjoita kommentti, miksi juuri sinä olisit voittaja-ainesta ja pidä sen jälkeen peukkusi pystyssä. Toivon päivänä 4. kesäkuuta eli viikon kuluttua lauantaina suoritan arvonnan ja julkistan onnekkaat voittajat. 

Yhteistyökumppanini  PS -kustannus antoi minulle kaksi pakettia palkinnoiksi ja oma kirjani on yöpöydällä iltalukemistona. Aamuisin olen nostanut korttipakastani yhden ja viettänyt sen ja teekupposen kanssa pienen hetken salin sohvalla mietiskellen kortin sanomaa, mikä on ällistyttävän usein sopinut täydellisesti kulloisenkin päivän teemaan. 


Hyvän mielen minuutti löytyy Facebookista. Joka viikko ilmestyy uusi harjoiteltava taito. Pohdittavaa siis löytyy itse kullekin.


https://www.facebook.com/hyvanmielentaidot/


Tämän postauksen viimeiseksi kuvaksi valitsin otokseni kirsikkapuuni kukista. Se soi tämän ilon nyt ensimmäistä kertaa. Puu kukoistaa samaan tapaan kuin antajansa, josta tiedän varttuneen upean nuoren neidon. Hyvän mielen -bloggari, Tuija

33 kommenttia:

 1. Osallistun arvontaan. Itse asiassa minulla on tuo kirja ja kortit (ja nähdessäni otsikon muistin, etten ole kirjoittanut arvostelua, vaikka sain kirjan ja kortit jo alkuvuodesta). Minulla on erityisesti nuo kortit olleet käytössä, myös työssäni. Osallistun arvontaan siksi, että voisin antaa paketin lahjaksi eräälle ystävälleni, joka nykyiseen elämäntilanteeseen tarvitsisi hyvän mielen taitoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan Heli! Loistava lahja-ajatus! Sunnuntaiaamun terveisin Tuija

   Poista
  2. Kirjoitin omaan blogiini esittelyn Hyvän mielen taidot - kirjasta ja korteista ja linkkasin tämän arvonnan sinne tekstiin. Se on varmaan ok?

   Poista
  3. Kiitos vinkkauksesta! Uusia lukijoita odotellessa :) Tuija

   Poista
 2. Sadannes tähtilukijasi ilmoittautuu! Toivottavasti tuo tasaluku on hyvä merkki onnettaren suosiollisuudesta, sillä kaikenlaisten aallonpohjien jälkeen vakuutan itselleni, että tästä alkaa polku parempaan.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa tähtilukijoiden kasvavaan kaartiin! Toivottavasti onni on myötäinen. Terveisin Tuija

   Poista
 3. Minulla on nuo kortit ja niitä käytänkin samaan tapaan kuin sinä. Silti arvontaan mukaan. Kirja tulisi itsekkäästi itselle ja kortit lahjaksi, jos onnetar suosii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan Minna! Terveisin Tuija

   Poista
  2. Onnetar suosi sinua! Lähetäthän yhteystietosi niin saan postin matkaan. Onnitellen! Tuija

   Poista
 4. Hyvän mielen taitojen pohtiminen olisi itselleni tarpeen, sillä stressitilani on pahasti kroonistunut. Jopa niin pahasti, että minulla on paljn fyysisiäkin oireita. Olen muutenkin yleensä pitänyt erilaisista psykologisista "elämänhallintakirjoista", joten tuohan olisi juuri parasta kesälukemista. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Stressiä pukkaa ja hyvä mieli on kadoksissa, tämä olisi siis oivallinen kirja kesälomalle ja riippumattoon. sonja.romppainen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Hyvää mieltä ja tsemppiä tarvitsisin, mutta kukapa ei joskus. Siispä onnea arvontaan kaikille niitä kaipaaville :) Kiva palkinto :)
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkoon onni myötäinen! Tervetuloa lukijaksi! Tuija

   Poista
 7. Hyvää mieltä mahtuu aina enemmän ja enemmän elämään, joten ehdottomasti mukana arvonnassa 😊

  VastaaPoista
 8. Hyvä mieli asuu sydämessä meissä jokaisessa.
  Joskus se vaan vaatii pientä rohkaisua tulla esiin, esim. voimakortin muodossa!
  Aivan superihanassa arvonnassa mukana, kiitos!!
  mantelilaakso@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ja olkoon arpaonni myötäinen! Tuija

   Poista
 9. Mukaan ihanaan hyvänmielen arvontaan mukaan ja olisi kesälomalla kiva rentoutua hyvän kirjan ja korttien seurassa. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan arvontaan! Olkoon onni myötäinen! Torstaiterveisin Tuija

   Poista
 10. Aivan ihana blogi sinulla! Kortit omistan jo ja ne kaipaavat kirjaa kaverikseen, jotta niistä saisi maksimaalisen hyödyn irti. Joten kirja tulisi siis itsekkäästi omaan käyttööni kesälomalukemiseksi. Palkintokortit menisivät lahjaksi ystävälleni, joka korttejani on kovasti himoinnut mutta ei ole vielä omia ostanut. :) sonjavainikka@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja! Mukavaa, että polkusi johdatti tänne meille. Onnea arvontaan! Tuija

   Poista
 11. Omaan käyttöön tulisivat niin kortit, kuin kirja....mukana ollaan arvonnassa..:)
  irmastiina@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkoon onni myötätuulessa! Torstaiterveisin Tuija

   Poista
 12. ämä kuuluu sarjaan anna hyvän kiertää! Siitäkin tulee hyvä mieli, kuten käyttäessäni lasta hammaaslääkärissä sain eräältä rouvalta parkkilipun jossa oli roimasti aikaa, kun apalasimme autolle, annoin lipun eteenpäin kun aikaa vielä oli. Näin monen ihmisen päivä sai hyvän alun...mietin silloin josko asiasta postaisin, mutta on jäänyt kaiken muun, jopa ei niin hyvän mielen jalkoihin. Nuo kortit olisivat erinomaiset muistuttamaan arjen pienistä hyvistä asioista! Siis mukana fairytailriver@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuollaiset elämän pienet huomaavaisuudet ovat ihania. Onnea arvontaan! Tuija

   Poista
  2. Onnittelut sinulle Satu! Lähetäthän yhtestietosi niin saan voittosi matkaan! Terveisin Tuija

   Poista
 13. Omaan käyttöön tulisivat. Kiinnostavat kovasti. Hyvän mielen taitoja on hyvä pitää yllä. Kiitos ihanasta arvonnasta. Olen ilolla mukana.
  tuulaslife1@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnentoivotuksia Toivon päivään! 👍🏻 Tuija

   Poista
 14. Uskon sattumaan ja kohtaloon, joten nyt on pakko uskoa tämän olevan minulle merkki, että löysin sekä ihanan blogin että arvonnan, jossa voittona hyvään mieleen liittyvät kortit! Olen aina ollut optimisti ja positiivisuuden viestinviejä, mutta raskaista ajoista johtuen sukellan tällä hetkellä jossain syvyyksissä, mistä kipeästi kaipaan jälkeen pinnalle! Upeaa alkanutta kesää!

  VastaaPoista