torstai 2. helmikuuta 2017

Tervetullut helmikuu!

Tervetuloa lukijat saunalle!

Tammikuu oli merkillinen. Toisaalta kovin nopeasti vuoden ensimmäinen kuukausi kului, mutta toisaalta se oli ihan loputtoman pitkä riippuen näkökulmasta. Villasukkia sain valmiiksi muutamat. Neulominen käy meditaatiosta. 

Nautin lempeästä säästä, mutta auringon valoa kaipaan päivä päivältä enemmän ja enemmän. Olenkin miettinyt, että pitäisiköhän teettää uusiin silmälaseihin sellaiset vanhanaikaisen tyyliset päälle napsaistavat aurinkolinssit. Onko kenelläkään kokemuksia sellaisista? Onko kätevät ja ennen kaikkea esteettiset?

Ensi viikolla pakastaa... hassu sanonta, mikä meillä on käytössä. 

Joko sinulla on kevät mielessä? Kesästä puhumattakaan... 

Torstaiterveisin Tuija

4 kommenttia:

 1. Heti kun aurinko vähän pilkahtaa (en tosin muista, milloin niin on viimeksi käynyt), niin mieli on samantien keväässä, mutta näinä harmaina päivinä sitä vaan mennä jolkottaa ilman käsitystä siitä, onko syksy vai vai talvi vai mikä. Kyllä me suomalaiset oltais mun mielestä ansaittu jonkunlainen aurinkotakuu helmikuusta eteenpäin. Pimeässä saadaan taivaltaa ihan riittämiin.

  Iloista viikonloppua <3

  (Tulee jostain syystät tuo lukijapalkki kuvien päälle, mutta kyllä sieltä kauniit kuvat silti hyvin alta näkyy)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä on tänään näyttäytynyt erilaisissa harmaan sävyissä. Pienikin valon kajastus toisi varmasti virtaa. Minä laitoin tarkoituksella kuvakollaasin jättisuurena niin, että lukijat ovat saunan terassilla. :) Huvitellen, Tuija

   Poista
 2. Kyllä tuo harmaus käy ihan mielen päälle. Onneksi ensi viikolla on aurinkoakin näkyvissä kera kunnon pakkasten:)
  Äitini käyttää sellaisia päälle klipsautettavia aurinkolaseja, ne ovat kätevät ja toimivat.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli mukavan raikas ilma ja suloisesti lumihiutaleita leijaili muuttaen maiseman satumaiseksi. Klipsiaurinkolasit ovat mietinnässä. Kuulumisiin! Tuija

   Poista