lauantai 4. marraskuuta 2017

Pyhäinpäivämietteitä
Saunalta sisälle hipsiessäni ihailin taivaalla hohtavaa kuuta. 
Kun ehdin kamerani kanssa parvekkeelle, se olikin kadonnut pilven taa, mutta aavistuksen sain vangittua tunnelmasta, joka inspiroi tämän tekstin väkertämiseen tummasävyisten kuvieni kera.


Iltakävely rantaan illan jo varhain hämärtyessä virkisti mukavasti. Varsinkin yllättävä kohtaaminen mukavan seurueen kanssa lukeutuu päivän positiivisiin tapahtumiin. 


T -huoneen valossa pilkahtaa vyyhdinpuuni, jolla oli kätevä keriä tänään ostamani villalangat kerille. Onko Aholaidan lammastila Kangasalla sinulle tuttu? Tilapuodista löytyy monenlaista mukavaa. Aukioloajat ja tarkempaa tietoa tuotteista löydät täältä: https://www.facebook.com/aholaidantila/ https://aholaidantila.fi/tilapuoti/


Talvi tuli ja lumi suli. 

Lempisaappaani ovat mitä oivallisimmat Suomen vaihteleviin sääoloihin. Syysmatkalla lokakuussa Turussa piipahtaessamme kävimme aamukahvilla Loviisan Aitta -liikkeessä, josta löysin viime kesänä uudet flip flopit kulahtaneiden tilalle ja nyt saman valmistajan kumisaappaita oli monenlaisina vaihtoehtoina. Maltoin kuitenkin mieleni ja palaan asiaan, kun nämä luottojalkineeni kaipaavat päivitystä.


Vyyhtini ovat nyt kerällä ja mietin, mitä neulon tai virkkaan hurmaavasta suomenlampaan villasta. Aluksi ainakin pyörittelen keriä käsissäni, koska ne tuntuvat ja tuoksuvat niin hyviltä. 

Kädentaidot -messut lähestyvät hurjaa vauhtia. Tänä vuonna erityisesti suomenlampaan villa on isossa roolissa. C -hallista löydät myös Aholaidan lammastilan myyntipisteen. Oletko sinä menossa messuille? Itsestäni en tiedä varmaksi vielä, mutta tämän Instagram -tilin hallinnoija ei jätä messuja väliin. Tuskinpa itsekään voin olla osallistumatta traditionaaliseen tapahtumaan. 

Lempeää pyhäinpäivän iltaa! Tuija

www.villaiiris.blogspot.fi

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä - taidan kaivaa keskeneräisen sukkakutimeni esille!
  Oikein hyvää Pyhäinpäivän iltaa myös sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Unohdin mainita, että huomenna Loviisan Aitalla on joulun avaus. Terveisin Tuija

   Poista
 2. Meille Pyhäinpäivä oli raskas päivä. Kävimme hautausmaalla ja sitten kirkossa kuulemassa kun Krista-tyttäremme nimi luettiin kirkossa. Rakastamme Kristaa aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma lähestymistapani eiliseen vaikuttaa kovin kepeältä verrattuna sinun tunnelmiisi. Tekstini kumpusi osittain myös rakkaiden läheisten käsityöperinnöstä, joka on osaltaan ohjannut minua lankojen lumoihin. Käsityöllä on samanlainen hyvää tekevä vaikutus kuin puutarhanhoidolla. Toivon sinulle kaikkea hyvää! 💚 Tuija

   Poista