keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

Ihastuttava Lungo -kastelukannu

Kaupallinen yhteistyö/ Puutarhurin Maja

Kaksi vuotta sitten luettuani Kanelia ja kardemummaa  -blogista Marian puutarhapostauksen ihastuin, mutta mihin se onkin jotain mullistavaa. Vuosikaudet olen ajatellut, että ei ikinä, mistään hinnasta, meille tule muovista kastelukannua, mutta tämän juhannuksen kastelupuuhissa se sitten viimein selkeni, että kaftaanini helmat kasteli vuotava sinkkikannuni, joka sai viimeinkin itselleen vakavasti otettavan kilpailijan. Xalani itse asiassa vei voiton heti ensi kosketuksella.





Kiitos blogiyhteistyön Puutarhurin Majan Minnan kanssa on kesäiset kasteluhetkeni yhtä iloa!
Vesi lämpenee miellyttäväksi terassilla auringossa ja käsilihakset saavat voimaharjoittelua, kun kannu on täysi. Lopulta hoksasin, että sen voi täyttää vaikka vain puolilleenkin niin on vähän keveämpää kastella kukkia eri puolilla pihapiiriä. Mieluummin enemmän askelia kuin kipeytyvä selkä, joka menee minulla helposti vinoon täyttä kannua kantaessani. Mietinkin, että pitäisikö olla kaksi samanlaista niin tasapaino säilyisi paremmin ja molemmat hauikset kasvaisivat tasaisesti.


https://puutarhurinmaja.fi/tuote-osasto/tuotemerkit/xala/

Eikös olekin soma kuin vanhanaikainen kahvipannu, joka sopii miljööseemme kuin nenä päähän. Tällä suloisuudella on markkinoilla myös pikkusisko, joka on 8 litran vetoinen. Sitä on saatavilla ainakin valkeana. Värinä vanha vihreä on myös hurmaava. Musta ei enää tänä vuonna valitettavasti ole saatavilla. Onpahan, mistä unelmoida!

Puutarhurin Majan puodin Varastomyymälä sijaitsee Tampereella Hervannassa hyvien yhteyksien varrella. Tästä klikkaamalla pääset verkkokauppaan tutkailemaan monipuolista tuotetarjontaa. Nämä koristelinnut täytyy pitää mielessä, vaikka meidän tontilla majailee omasta takaa runsas linnusto. Tämäkin on ajankohtainen ja tyylikäs. Tämä viihtyisi varmasti pitkään maljakossa. Kalkkimaaleja löytyy moneen tarpeeseen.

"Puutarhurin Maja on Tampereen ensimmäinen virallinen Frenchic Furniture Paint jälleenmyyjä. Meiltä saat koko Frenchic tuotevalikoiman verkkokaupasta sekä myymälästä. Voit tulla myös itse testailemaan maaleja varastopuodille Tampereen Hervantaan."

Infoa aukioloajoista löydät täältä
Instagramissa tili löytyy nimellä puutarhurinmaja
Facebook -sivulle pääset tästä tai tuosta aiemmasta linkistä. 


Näetkö sinä tuijottavat silmät? 


https://puutarhurinmaja.fi/tuote-osasto/tuotemerkit/xala/

Kuten huomaat Lungosta on moneksi. Se on loistava kukkamaljakkonakin. Nappasin maitohorsmaviljelmiltämme muutaman varren, jotka hipovat kohti korkeuksia. Yritin ottaa kuvan, jossa kannun kuninkaallisuus pääsisi oikeuksiinsa. Tämän kanssa kulkiessa on hymy huulilla ja tuo kaunotar inspiroi monenlaisiin kuvauksiin, kunhan saan hovikuvaajani sopivalle hollille uudemman kerran. Ideoita on, vaikka muille jakaa. Kiitos Lauri!


Marimekon Maininki -mekko


Pionien Koti

Xala Lungo

https://www.honkasenpuutarha.fi/tuote-osasto/kesakukat/

Kotikesä on osoittautunut valloittavaksi. On ihanaa ihmetellä kesäisiä kukkijoita aamuvirkkuna. Kasteinen nurmi tuoksuu virkistävältä ja olenpahan kulkenut samaa polkua pihajäniksemme kanssa. Selvisi, mikä oli käynyt tallomassa oreganot maan tasalle. Oravakin piti meitä hereillä juhannusyönä, kun lähimatkailimme omalla takapihalla. Teltassa uni maistui makealta, kunhan orava malttoi hiljentyä. 

Kiitollisuus lisää hyvinvointia kuten moni muukin asia. Tässä ja nyt olen erityisen onnellinen mainiosta blogiyhteistyöstä Minna ja kesäsateesta, jota kaikki kasvit kaipasivat!

Sydämellisin kesämiettein! Tuija


Kiitollinen kesäihminen

6 kommenttia:

  1. Onpa kauniin muotoinen kastelukannu ja voisin kuvitella, että tuosta päällä olevasta kahvasta saa hyvän otteen kaataessa. Onpa ihme ettei mustaa valmisteta; sama asia huomattiin Orthexin pesuvatien, ämpäreiden ja kauhojen kanssa, musta väri lopetettiin ja nyt sen korvaa harmaa. Se ei kuitenkaan ole musta.
    Teillä on niin ihastuttava pihapiiri, rauhoittava ja rehevä!

    Kesälyylille leppoisia kesäpäiviä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lungo on kuin kahvipannu jättikoossa. Kantokahvasta saa hyvän otteen kastellessa kukkia, nyt ei kastu kaftaanin helmat. Xala tekee ymmärtääkseni muitakin muovituotteita, mutta en vielä ainakaan löytänyt.Minäkin olin ostavinani mustan perunanpesuämpärin, muttta kotona se ei ollut enää musta. Taidanpa jatkaa pottujen pesua vanhassa emaliämpärissä, jossa on parempi tunnelma kolhuista huolimatta.
      Kiitos Maarit! Vehreää on ja maitohorsmat ovat valtavia. Metsikössä tuntui kuin viidakossa seikkailisi, kun menin keräämään palan vihreyttä salin kannuun. Sekalainen kimppu kaikenlaista tuoksuu ihanalta.
      Kesäillan iloja sinullekin! Terveisin Tuija

      Poista
  2. Mainio ja kaunis kastelukannu. Sinulla piha onkin upeassa kunnossa. Olet aikamoinen viherpeukalo! Ja tuo Marimekon Maininki mekko on upea.
    Ihania kesäpäiviä sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommenttisi saa hymyn huulille, koska pihamme ei todellakaan ole mikään mestaritaidonnäyte puutarhan perinteisessä muodossa. Kaikkialla muualla kukkii ja kukoistaa kuin kukkapenkissä. Tänä kesänä on kyllä ollut ennätysmäisen kukkiva pihamaa. Kellokukkia, päivänkakkaroita ja malvoja on joka nurkalla. Kuivien nyppiminen amppeleista ja laatikoista on niin mukavan rentouttavaa. Varsinkin tuon Lungon kanssa kastelu mieluisaa. Jokusia askelia tulee, kun kaikki kolkat kiertää. Aina meinaa joku unohtua oman onnensa nojaan. Suhtaudun pihapuuhiinkin rennolla otteella, koska pingottamalla ei synny mitään hyvää. Nyt on kasvimaalla uusia ideoita viriämässä. Kasvun seuraamisesta saa voimaa! Maininki päälle niin tulee iloinen olo. Kiitos Tuula kommentistasi! Sekin toi onnen läikähdyksen sisimpääni. Terveisin Tuija

      Poista
  3. Aivan ihania kuvia sulla täällä! Ja miten kaunis puutarha <3
    En malta olla mainitsematta myös mekkoasi, omasta vaatekaapistani löytyy presiis samanlainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi!
      Kommenttisi toi iloa päivääni, kun sen luin. Valitettavasti vastaaminen viivästyi.
      Maininki on osoittautunut loisto-ostokseksi, joka tuo hyvää mieltä.
      Terveisin Tuija

      Poista