sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Vaiston varassa

Sääennusteen luvatessa hellesäätä retkijalkamme alkoivat vipattaa.  Teltta ja retkirekvisiitta pakattiin sukkelasti auton tavaratilaan ja laitettiin menoksi. 

Tunnistatko kuvista kohteemme?

Fiskars 6.6.2019Valitsin matkavaatetukseni vaiston varassa. Marimekon toukokuisesta kampanja-alesta tilasin tämän uutukaisen lempimekkoni, jonka oivaksi pariksi sopivat OTZ Shoesin pellavaiset espadrillot.

Väljässä Marimekon klassikossa oli hyvä reissta, vaikka hellelukemat täällä kotimaan kamaralla tuntuivatkin toiselta kuin Samoksen merituulten tuiverruksessa.


https://www.foli.fi/fi/vesibussi


Pitkillä ajotaipaleilla sain alulle virkkuun ja ajatuksissani sekä puheissani/päättömissä höpötyksissäni surrasi jo kohta kuusivuotiaan Koti meidän -blogimme tulevaisuus ja teemat. Ne saavat nyt hautua rauhassa, kun  tänään laitan lapun luukulle. Kesätauko on tarpeen.

Kuulumisiin tuonnempana kesätuulten virkistämiä ajatuskulkuja!
<3 Tuija alias tuikku alias samosinmymind


'Lappu luukulla'10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kuva-asettelukin se vasta oli hauskaa. Jatkosta puhumattakaan! Kesäiloja! Tuija

   Poista
 2. Väljien mekkojen vannoutuneena käyttäjänä ihastelin kovasti mekkoasi.❤
  Ja tossutkin näyttävät mukavilta.
  Retkikohdettanne mietiskelin ja Hankoa aluksi veikkasin,mutta enpä tiedä.😊
  Ihanaa kesätaukoa!🐝

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvauksesi osui oikeaan! Joka kerta Hangossa käydessämme on ihasteltava rantaa lähellä Neljän Tuulen Tupaa. Siellä oli hietikolla OTZeissa kiva käveleskellä tuulen tuivertaessa kutrejani.

   Kesämatkailu on virkistävää varsinkin mukavissa asuissa. Maaanantaiterveisin Tuija

   Poista
 3. Ihana pellavanvärinen kokonaisuus! Väljä mekko on kiva ja huoleton kesävaate.
  Aurinkoa kesääsi Tuija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huolettomuus olikin yksi iso kriteeri kesämekon valinnassa, mutta kyllä harmitti, kun onnistuin tiputtamaan pisaran mustikkaa mekolleni. Onneksi oli suolaa mukana ja sappisaippualla tahra lähti hienosti pois. Väljyys osoittautui miellyttäväksi kesämatkamme helteissä ja materiaali on hyvin sileänä pysyvää. Aurinkoisia kesäretkeilyjä sinullekin Maarit ja mukavia saunahetkiä uudistetussa kylpymiljöössänne! Tuija

   Poista
 4. Mitä, ettäkö Hanko? No niinpä juu. Hyvää kesätaukoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Meillä on näitä kesätraditioita, joista iloitsemme aina vain uudestaan. Fiskars, Tammisaari, Hanko sekä nyt uutuutena matkan varrella Mathildedahl suunnatessamme nokkamme kohti Ruissaloa.
   Pienikin irtiotto tuntuu pidemmältä kuin todellisuudessa onkaan. Kesätunnelmiin! Tuija

   Poista
 5. Niin kaunista!
  Ja tuollainen väljä mekko on tarvittaessa lämmin, mutta helteellä suojaavan vilpoinen. Tosi monikäyttöinen vaate.
  Oikein virkistävää kesätaukoa ja paljon kivoja juttuja kesääsi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina!

   Mekko on juuri kuvailemasi. Sopii sekä helteeseen että viileämpään säähän. Pidän kovasti maksimekoista, joiden suojissa säärillä on hyvä olla. Monikäyttöisyys on myös ekologista ja hyvää asua voi muunnella tarpeen mukaan. Uskon tämän toimivan pitkään luottomekkonani. Eilisellä Helsingin visiitillä ikävöin sitä, kun päädyin (mukamas) järkevänä toiseen lemppariini, joka ikävästi hiostaa auringossa. Nyt taidan sen mekon laittaa hetkeksi jäähylle ja tämä ihanuuteni saa olla estradilla ain, kun siltä tuntuu. Hassua, miten jo kampaustyyli muuttaa koko asun ilmeen. Hörtsylänutturassa tulee vähän pikku-Myy tai Mymmeli- vaikutelma, mutta tulkoon!
   Kesän iloja sinullekin ihastuttavassa puutarhassasi! Nyt kukkii akileijat ja ruusut kilpaa. Kauneutta! Tuija

   Poista