torstai 14. marraskuuta 2019

Kädentaidot 2019Kädentaidot -messut on vuosien varrella  kuulunut olennaisena osana marraskuisiin tapahtumiimme. Tätä tai tuota ensimmäisen rivin linkkiä klikkaamalla pääset oikoreittiä vuosien 
2013, 2014, 2015, 2016 ja 2017 ja tästä vuoden 2018 messukuulumisiini.  Perjantaina ovet avautuvat ja vuoden 2019 Kädentaidot -tapahtuma imaisee mukaansa tuhansittain käsityöharrastajia ja  alan ammattilaisia. 

Avajaiset alkavat E-hallin lavalla perjantaina 15.11. kello 11.30. Juontajana toimii  Ella Kanninen. Avauspuheen pitää Meeri Koutaniemi ja teemapuheen Iloa ja hyvää oloa käsitöistä työhyvinvoinnin dosentti Marja-Liisa Manka. Tapahtumia voit seuratata Instagramissa ja FacebookissaPuikonpidikkeet
Koti meidän -verstaan tuotteita löydät tänäkin vuonna Lankaputiikki Silmukan osastolta C1030


https://www.instagram.com/lankaputiikkisilmukka/


Lankasataman Katja kirjoitti keväällä huikean postauksen otsikolla Maailman kaunein puikkomitta, jotka on siis saatavilla Ellin osastolla C-hallissa.
Jos olet jo kokenut messukävijä osaat varautua päivään tai päiviin niin, että jaksat seikkailla monenkirjavien tuotteiden meressä sulavasti. Suosittelen kuitenkin lukemaan nämä kymmenen onnistuneen messukäynnin vinkkiä.


https://ruukinkehraamo.fi/


Messuseuralaiseksemme saamme tällä kertaa yhden tyttäristämme, jonka odotuksia kyselin etukäteen postaustani ajatellen. Kolmen kärki olivat: inspiraatio, pyöröpuikot ja messutarjoukset lankaosastoilla. Etukäteen arveluttavat väentungos ja jonotus, mutta vesipullo ja metrilaku kuulemma auttavat tiukan paikan tullen. Viimeisin oli tarpeen myös aikoinaan, kun messuilimme tuplarattaita käytävillä työnnellen. 

Uskon meidän molempien katseiden hakeutuvan suloisen pehmeiden villalankojen äärelle. Junasukkia olen näköjään kuvannut jo ennen kuin tiesin niiden neulomiseen hurahtavani. Tuollaisia pieniä, söpöjä neuletakkeja voisi tehdä useammankin. Itselleni messujen tärkein anti on useimmiten ollut tunnelmien ja ideoiden kartoittaminen. Tämän vuoden kokemuksesta en vielä osaa sanoa, kun en omista kristallipalloa. 

Tulosta itsellesi etukäteen Suomen Kädentaidot -sivulta värityskartat, joihin on kätevää merkitä must -kohteet ja laittaa muistiin osastot, joihin haluat palata myöhemmin uudestaan. Yhtenä vuonna teemani oli bongata uusia osastoja ja nyt ajattelin seurata, mihin Osaamisen ilo, kestävä onni -teema tällä kertaa tämän  konkaribloggarin johdattaa. Kuljen avoimin mielin. 


Hymyillään, jos tavataan! Tuija7 kommenttia:

 1. Hyvää Iiriksen päivää!
  Toivon teille hyviä myyntejä!Niin kauniisti työstettyä puuta ja ihania nuo langatkin!
  Kaikki kunnia kädentaidoille!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, taas kerran vastaukseni hujahtanut väärälle riville! Kiitos kommentistasi! Tuija

   Poista
 2. Kiitos! Toivottavasti messut tuovat uusia virkeitä mietteitä! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
 3. Kädentaitomessut ovat aina niin antoisia ja inspiroivia.
  Mukavaa messuviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Inspiraatiota odotan, vaikka vähän väenpaljous ahdistaakin jo etukäteen. Onneksi seura on maailman mukavinta. Lauantaiillan terveisin Tuija

   Poista
 4. Great post.thank you so much.Love this blog.

  VastaaPoista