maanantai 10. helmikuuta 2020

Kynttilärakkautta


https://www.havis.fi/tuote/havis-huonetuoksu-after-the-rain/


Tätä kirjoittaessani taustalla soi Leonard Cohen, jonka ääni sopii loistavasti Havin kynttilöiden levolliseen tunnelmaan. Uskomatonta on, miten yksikin pieni kynttilä voi luoda liekillään rentouttavan olotilan olkoon kyseessä aikainen aamuhetki tai illan hämyinen rauha. Havin Hyvä sydän on tasaisesti palavassa liekissä nähtävissä selkeästi. Sateen jälkeen on miellyttävää nauttia kodin hiljaisuudesta ja puuliedestä huokuvasta lämmöstä. Suihkuhuoneesta leijailee nenääni raikas tuoksu, josta minä pidän, vaikka toista se ei miellytä niinkään.Kaupallinen yhteistyö Havi


Kynttilät kuuluvat Villa Iiriksen arkeen ja juhlaan. Havin Instagram -tilillä kannattaa nauttia herkullisista kuvista ja inspiraatiosta. Antiikkikynttilöitä löytyy monen värisinä. Valitessani kuvaustuotteita pitäydyin turvallisessa valkeassa ja nyt nähtyäni ihastuttavia otoksia pastellinsävyisistä asetelmista aloin tuntea vetoa niihin miltei enemmän kuin näihin tuttuihin ja turvallisiin.


https://www.havis.fi/

Havi's tuotemerkin alta löydät sisustus, kattaus ja kynttilät -osiot ja lisäksi jo viime postauksessa mainitsemani inspiraatio -linkin. Tekstiilit saattavat olla monelle lukijalle olla tuntemattomampi osa-alue. Sieltä ovat nämä meidänkin keittiötämme piristävät patakinnas ja -laput. Kuosin sinen sävy on aivan täydellinen ikivanhan astiakaappimme seuralaiseksi. Ripaus tuota välimerellistä väriä löytyy sieltä täältä muualtakin. Miksiköhän olen siihen niin heikkona?http://www.havi.fi/


http://www.havi.fi/


Olethan muistanut jo osallistua arvontaan, joka päättyy ystävänpäivänä iltapäivällä kahden aikaan? Linkkiä klikkaamalla pääset suoraan arvontapostaukseen, ole hyvä!

Nyt on aika illan neulehetken kynttilän valossa kupissa höyryävä Teekannen Sleep and Dream, joka takaa hyvät yöunet.

Kauniita unia! Tuikku
http://www.havi.fi/
6 kommenttia:

 1. Liekin lepatuksessa on jotain maagista, on se sitten kynttilässä,takassa tai vaikka ulkotulilla <3

  VastaaPoista
 2. Onpa tunnelmallisia kuvia! Rakastan tuijottaa kynttilänliekkiä - siinä on jotain maagista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Havin kynttilöiden lepatuksessa on jotakin maagista. Ne palavat kauniisti ja tasaisesti käryttämättä. Pienestä tunnelmanluojasta iso ilo!
   Hyvää helmikuista viikkoa! Terveisin Tuija

   Poista