sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Kynttilänpäivän arvontapostaus


Kaupallinen yhteistyö
                              Hyväsydäminen helmikuun toivotus sinulle lukijani!


Minulla on ilo julkistaa tämän postauksen myötä merkityksellinen ja mieluisa yhteistyö Havin kanssa. Onko nimi sinulle tuttu?

Havi on vuonna 1829 perustettu kotimainen tuotemerkki, jonka kynttilät ja kattaustuotteet ovat luoneet tunnelmaa suomalaisiin koteihin jo lähes kahden vuosisadan ajan. Havin tuotevalikoimasta löydät korkealaatuisia tuotteita kattamiseen ja tunnelman luomiseen. Tämän linkin kautta pääset lukemaan Havin tarinan kokonaisuudessaan: https://www.havis.fi/tarina/ ja yrityksen historiikki löytyy jälkimmäisen linkin takaa.


HAVI'S on kotimainen sisustus & lifestyle -brändi, joka perustettiin vuonna 2016 tunnetun Havi -tuotemerkin rinnalle. Kun Havi on tunnettu perinteisistä kynttilöistään, tuo HAVI'S tarjolle laajemman valikoiman erilaisia kodinsisustustuotteita. HAVI'S mallistosta löytyy muun muassa kodintekstiilejä, huonetuoksuja, lyhtyjä sekä tietenkin kynttilöitä.


Havi on minulle tuttu tuotenimi lapsuudesta, jolloin joulun aikaan poltettiin kynttilöitä säästeliäästi. 'Havin kynttilät palavat parhaiten' - sanonta äitini suusta on jäänyt elävästi mieleeni. Häpeäkseni minun on tunnustettava, että monenlaisia vaihtoehtoja on tullut testattua kynttilöiden suurkuluttajana. Nyt  sain kuitenkin kokeiltavakseni monipuolisen Havin tuotepaketin, josta iloitsin kuin joulusta pikkutyttönä. Lauantain #tärkeintätänään oli kuvailla kynttilöitä eri kuvakulmista. Tässä sinulle on tarjolla kattauksen parhaimmistoa. Ole hyvä!


https://www.havis.fi/tuote-osasto/kynttilat/Kynttilöiden ohessa tuli hurmaavan raikas huonetuoksu After The Rain, jonka sijoituspaikka on vielä mietinnässä. Huomasin, että sitä ei saa sijoittaa lähelle tulta, koska öljy on tulenarkaa. Saattaa olla, että tuo raikas tuoksu pääsee ilahduttamaan alakerran suihkuhuonetta. Kuvaan sen päivänvalossa ja lisään tänne, kun saan mieluisan otoksen iloksenne.


HAVI'S HOME


Keittiön piristys ovat uudet patalaput ja -kinnas, joiden kuosi sopii kotimme värimaailmaan erityisen hyvin. Pikkukaappi keittiön hirsiseinällä on kätevä vähemmän esteettisen sälän säilyttämiseen. Tuo on muuten ensimmäinen seinä, josta otimme esille jykevät hirret kauniine salvoksineen. Silloin en osannut edes haaveilla bloggaamista, mikä oli tuntematon ilmiö tuohon aikaan, ainakin minulle, joka kärsin silloin pahasta 'tietokoneallergiasta' naputeltuani ikuisuudelta tuntuneen ajanjakson Toivo -nimistä lopputyötäni yliopistolle.http://www.havi.fi/blog/tuote/havi-kasinvalettu-antiikkikynttila/Jos sinulle virisi into voittaa itsellesi Havin kotimainen 30 euron arvoinen tuotepaketti, niin jätäpä kiireenvilkkaa toiveikas kommenttisi, jossa kuvailet, mitä Havi tuo sinulle mieleen ja perustelu, miksi juuri sinä olisit ansainnut tämän helmikuisen onnenpotkun.

Osallistumisaikaa Havi -arvontaan sinulla on ystävänpäivään 14.2. kello 14 asti. Teen parhaani julkaistakseni voittajan ystävänpäivän iltana.

Huomaathan, että osallistumiskriteerinä on kirjautuminen blogini tähtilukijaksi, mikä on vaivatonta. Instagramissa löydymme tileiltä: tuikku ja havifi. Tervetuloa seuraajaksi! Käyttämällä tägejä: #havifi ja #havihetki löydät paljon inspiroivia kuvia Havi -tuotteista. Inspiroitumisiin!
http://www.havi.fi/blog/tuote/havi-kasinvalettu-antiikkikynttila/


http://www.havi.fi/blog/tuote/havi-poytakynttila-8/


http://www.havi.fi/blog/tuote/havi-juhlakruunukynttila/

Havin logossa on teksti hyvä sydän ja kyllä äiti on ollut oikeassa, Havin kynttilät palavat kauniin tasaisesti. Yksikin kynttilä luo iloa arkiaamuun ja useampi juhlavan tunnelman hehkullaan.


http://www.havi.fi/blog/tuote/havi-juhlakruunukynttila/

http://www.havi.fi/blog/tuote/havi-juhlakruunukynttila/
                        Tunnelmallisin kynttilänpäivän terveisin ja onnentoivotuksin! Tuikku ;)http://www.havi.fi/blog/tuote/havi-poytakynttila-8/

36 kommenttia:

 1. Voi,Havi sai kyllä ihastuttavat mainoskuvat kauniissa villassanne!Koko miljöö sisätiloissanne on kuin luotu kynttilöiden tuomaa tunnelmaa kuvaamaan!
  Ihan hymyilytti tuo äitisi sinulle siirtämä sanoma,että Havin kynttilät palavat parhaiten.Niin minäkin olen oppinut ajattelemaan,ja siinä kun on vielä varma vissikin.Juuri joulunaikaan etsin Havin tuikkuja,koska ne eivät aiheuta minulle pientä hengenahdistusta,mitä olen huomannut,että monet halvemmat tuotteet aiheuttavat,ilmeisesti käryttävät jotain minua herkistävää huoneilmaan.Ja Havin kruunukynttilät ovat rehellisesti aivan omaa luokkaansa.
  Havista tulee myös lapsuudenmuisto,kun tehtaan pieniä kuusenkynttilöitä kaiveltiin pahvirasiasta ja aseteltiin kynttilänpidikkeisiin kuuseen tai enkelikelloon.70-luvulta muistan uivat ja äidin Ultima Thulen kynttiläjalkoihin aseteltävat pallokynttilät,jotka surukseni ovat poistuneet tuotannosta.
  Luulen,että Havi on kyllä luonut korkealaatu-mielikuvan jokaisen suomalaisen mieliin.
  Sinun ihanista kuvistasikin näkee,kuinka ne palavat kauniisti.
  Nyt toiveikkaana jään odottamaan,osuuko salama kaksi kertaa samaan kohteeseen!😊 Kun onnetar jo kerran minua suosi arvonnassasi.
  Kiitos tästä hienosta arvonnasta!❤
  Tunnelmallista kynttilänpäivää!Saatan kunnioittaa tätä pientä elämäntuikkua omassa blogissanikin myöhemmin tänään.
  Osallistun arvontaan sähköpostiosoitteella urkki62@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista rallaa! Puhelimella vastaaminen on niin ja näin. Taas väärälle riville. 🙈

   Poista
 2. Onnea arvontaan! Tällä hetkellä olet vahvoilla, kun olet ainoa kommentin jättänyt! Häkellyn vallan kauniista sanoistasi. Tosin syy, miksi ottauduin tähän yhteistyöhön on, että Havi sopii arvomaailmaani paremmin kuin hyvin. Luulenpa pakkaavani Havin tuotteista tuliaisia Samoksen ystävillemme, jos haaveeni neulomistani villasukista ei ehdi täysin toteutua. Nautin neulomisesta kynttilän tuikkeessa, kun hämärässäkin onnistuu rutiinilla perussukkien neulominen.
  Olipa kiva lukea sinunkin muistojasi Havin kynttilöistä. Tiedäthän Havin tehtaanmyymälän Riihimäellä? Siellä olemme tehneet löytöjä ohikulkumatkalla.
  Valoisan kynttilänpäivän toivotuksin! ♥️ Tuija

  VastaaPoista
 3. Havi tuo mieleeni monia muistoja. Itsenäisyyspäivänä palavat sinilipun väriset kynttilät, jouluaaton tunnelma valaistus ja sen kun syntymäpäivänä sai puhaltaa kynttilän toiveen toteutumisen toivossa. Vaikka Havin kynttiöihin yhdistyykin monia monia ihania muistoja on kotimaisuus kuitenkin se syy miksi Havia rakastan. Kynttilät ovat ajattomia ja kauniita. Jokaisessa kynttilässä on ripaus taikaa ja rakkautta.❤️ Arvonnan voitto piristäisi opiskelijan arkea ihanasti. Kynttilät toisivat tunnelmaa tavalliseen opiskeluarkeen.✨
  Sähköposti: julia.hakkanen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa hauska lukea ajatuksistasi, mitä Havi herättää sinussa. Kynttilät ovat tunnelmallisia erilaisiin tilanteisiin. Helmikuisin terveisin Tuija

   Poista
  2. Olethan muistanut kirjautua lukijaksi niin olet mukana arvonnassa? Ystävällisin terveisin Tuija

   Poista
 4. Havi tuo mieleen muistoja ja perinteitä. Havin tuotteilla on somistettu monta juhlapöytää ja kynttilät ovat ilostuttaneet pimeitä iltoja. Arvonnan voitto piristäisi mieltä, kuten hyvien ystävien näkeminenkin. Niinpä kattaisin pöydän kylään pyydetyille ystäville, joiden kanssa on viime aikoina ennättänyt nähdä valitettavan harvoin. riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Suunnitelmasi kuulostaa toteuttamisen arvoiselta. Toivottavasti onni on myötä! Helmiterveisin Tuija

   Poista
 5. Havista tulee mieleen punaiset ja valkeat pöytäkynttilät ja haudoille viemme Havin havulyhtyjä. Tuttuja paljon käytettyjä tuotteita meillä myös tuikut. Paljon kynttilöitä kuluu joten olisi kiva palkinto .Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tuikku on yksi lempikynttiläni. Toivotaan, että onni on myötä arvonnassa. Helmikuisin terveisin Tuija alias tuikku

   Poista
 6. Kotimaisuus, valkoiset taikka sinivalkoiset kynttilät, jotka valaisevat pehmeästi, itsenäisyyspäivänä kuten arjen harmauden iloksi.
  Kyllä tämä palkinto mieltä ilahduttaisi, uudessa kotosessa:)
  Suviblaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Olethan muistanut kirjautua blogini lukijaksi niin pääset mukaan arvontaan? Iltaterveisin Tuija

   Poista
 7. Havin hyvä sydän palaa kauniilla liekillä,niin kotona opetettiin minullekin. Käytän kynttilöitä todella paljon ja tykkään käyttää kotimaisia ja käsin tehtyjä kynttilöitä. Minulta löytyy havin vanhoja joulukuusen kynttilöitä muutama laatikko ,en ole raaskinut käyttää niitä . Palavat joulukuusessa todella hyvin ja kauniisti . En tiennytkään näistä patakinttaista ,ovat kyllä kauniita. Mukaan arvontaan,kynttilät toisi valoa tänne korven keskelle.
  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Olet arvonnassa mukana, jos olet kirjautunut lukijaksi blogiini. Sunnuntai-illan terveisin Tuija

   Poista
 8. Havin kynttilät ovat valumattomia ja mikä parasta kotimaisia. Eipä tule paljon hiilijalanjälkiä. Mukana ihanassa arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei lukulistallasi tällä s-postilla, niin tässä toinen rahola94@gmail.com

   Poista
  2. Kiitos kommentistasi klaara!

   Poista
  3. Tarkistathan oletko kirjautunut lukijaksi blogiini? ;)

   Poista
 9. Havi tuo mieleen perinteitä. Kynttilöitä poltwttiin juhlapäivinä, ne olivat niitä, joihin ei saanut ikinä koskea. Siinä tuijotettiin usein myös hiljaisuudessa nauttien valojen leikeistä.
  ssofia.o@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntai-illan terveiset Sofia! Arvonnassa ovat mukana kirjautuneet lukijat. Onnea matkaan! Tuija

   Poista
 10. Havi on ainoa tuotemerkki, jonka muistan lapsuudestani, joten se on se ainoa oikea. Havin kynttilät kuuluivat sekä oman kotini että varsinkin mummolan jouluihin. Mummolan jouluissa tunnelman loivat kruunukynttilät messinkisissä kynttilänjaloissa.

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnelmallisesta kommentistasi! Kynttilöillä on helppo luoda lumoa ja viihtyisyyttä. Sunnuntai-illan terveisin Tuija

   Poista
 11. Havi tuo mieleeni aina joulun ja sen tunnelman, rikin tuoksu. Kynttilän valo on rauhoittava ja valaiseva, ajatukset selvenevät kynttilän valossa. Havilla on tunnetusti hyvä sydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyväsydämistä maanantai-iltaa! Kynttilän valoa ja lempeää oloa! Tuija

   Poista
 12. Havin kynttilät tuttuja lapsuudesta🕯Pimeissä illoissa lempeää valoa.
  miakinnun75@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Havin tuotteista tulee mieleen lapsuus, joulu.. Ja sittemmin Havin kynttilät valaisseet omaa kotia. Laadukkaita ja valinnanvaraa on.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmikuisen illan iloja sinulle! Tuija

   Poista
  2. Onneksi olkoon Marja-Liisa! Toivottavasti Havi -tuotepaketti tuo sinulle iloa! Terveisin Tuija

   Poista
 14. Uusi lukijasi osallistuu arvontaan. Voi kun kivoja blogeja löytyy näin arvonnan kautta. Olet jo monta vuotta blogannut. Minäkin jo kai yhdeksän mutta ikä hidastaa tahtia.

  Havi tuo mieleeni lapsuuden. Ne Kruunu kynttilät, joita ennen tuikkuja poltettiin ja pitkät punaiset kauniissa kynttelikössä.
  Alkukevään terveiset sinulle täältä liukkaasta Pohjois-Savosta.
  nina40@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogini siis varjoistavaloon.blogspot.com
   Pitääkin nuo pikkukuvat vaihtaa samanlaiset.

   Poista
  2. Tervetuloa seuraan! Havitunnelmaa pimeään iltaan! Tuija

   Poista
 15. Havin kynttilöistä tulee mieleen tuikut ja joulu. Ovat aina kuuluneet perinteisesti joulun aikaamme.
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 16. Tunnelmallisuuden luoja, erittäin laadukkaita tuotteita heillä :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista