tiistai 3. maaliskuuta 2020

Onko Poster Store sinulle tuttu?


                                   

Minulle tarjoutuneen kaupallisen yhteistyön myötä Poster Storelta tilaamani julisteet kotiutuivat nuorimmaisemme opiskelija-asuntoa piristämään. Katselimme yhdessä inspiroivia julisteita ja näin heti, miten silmät kirkastuivat ja inspiraatio iski. Ehdotin yhteistyökumppanilleni postausta opiskelijamme arkea piristämään ja tulos on tässä...
Morning Sun -juliste

Forest Sunlight -julisteLuontoaiheisista julisteista suosikeiksi nousivat Morning Sun ja Forest Sunlight, joista ensimmäinen sopi loistavasti makuuhuoneen hyllyn päälle aamun ensimmäiseksi katseen vangitsijaksi. Toinen puolestaan tuo mieleen kotikodin metsän, jossa on mukava tallustella maalaismaisemissa oleskellessa. Kolmas herkkä kukka-aihe puolestaan asettui peilin vierelle muistuttamaan lähestyvästä kesästä.


Watercolor Flower -julisteJos sinä innostut Poster Storen inspiroivista tuotteista niin saat koodilla: villaiiris 30% alennuksen tilauksestasi poislukien Selection -julisteet. Alennuskoodi on voimassa 14 päivää tämän postauksen julkaisuhetkestä.

Poster Store on ruotsalaisveljesten perustama yritys, jonka tavoitteena on luoda asiakkailleen koti, jossa he viihtyvät ja rakastavat. Heidän lähtökohtansa oli tuoda taide kaikkien saataville, koska kauniiden asioiden ei tarvitse olla kalliita.

"Poster Storen liikkeellepaneva voima oli halu luoda paikka täynnä inspiraatiota. Kotisi pitää olla keidas, joka antaa sinulle inspiraatiota ja energiaa - haluamme olla auttamassa ihmisiä luomaan juuri tämän. "
- Oskar Renlund, PerustajaOnni on kyläillä viihtyisässä opiskelijakodissa, jossa on hyvä tunnelma. Omena ei ole pudonnut kauas puusta, voisi sanoa, koska jälkikasvullemme on oman kodin viihtyisyys merkittävä asia elämässä.

Inspiraatiota ja vinkkejä tauluseinällesi


                              Kiitos inspiroivasta yhteistyöstä Poster Store!

                                                      <3 Tuijahttps://posterstore.fi/info/tietoa-meista/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti