tiistai 23. huhtikuuta 2024

Auroran salaisuus

 

Blogiyhteistyö/ Bazar Kustannus


                                            Hyvää Kirjan ja ruusun päivää!


Nyt sinulla kirjojen ystävä ja erityisesti Lucinda Rileyn tuotantoon hurahtanut on mahdollisuus voittaa tämä Auroran salaisuus omaksesi parilla ehdolla. Ensinnäkin kerro kommentissa Mitä luet tällä hetkellä? ja toiseksi Mikä on sinun lempilukupaikkasi? Kolmanneksi, jos voittaisit tämän kirjan itsellesi niin sitoudut luettuasi laittamaan hyvän eteenpäin eli lahjoittaisit kirjan jollekin, joka innolla uppoutuisi tarinan syövereihin. Toiveeni olisi, että Aurora salaisuuksineen pääsisi pitkälle matkalle erilaisten lukijoiden hyppysiin. 

Jos haluat olla mukana saattamassa tätä haikeansuloista perhedraamaa kohti tuntematonta seikkailua niin jätäthän blogiini kommentin, jossa vastaat kysymyksiini. Arvon voittajan viikon kuluttua vappuaattona. Vastausaika päättyy tiistaina 30.4. klo 14. 

Kirjan takakannessa lukee Sydämeen asettuva sukupolvien kudelma. Itse luin kirjani jo viime vuoden puolella ja tämä on lukeutuu niihin ahmaistaviin, joita ei malttaisi laskea käsistään. Oma kirjani on rivissä muiden Rileyn teosten rinnalla, mutta tämä olisi vapaana lentoon. 

Oletkohan se juuri sinä, joka olet onnettaren suosikki?

Toiveikkain terveisin Tuija


4 kommenttia:

 1. Mukana :) Luen tällä hetkellä Christian Rönnbackan Kostajan Merkkiä ja sohvalla tietysti paras paikka lukea. Ilman muuts lahjoitan kirjan eteenpäin sen luettuani, näin teen useimpien muidenkin kirjojen kohdalla. Tila on niin rajallista. :) hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Sain juuri luetuksi kirjan Kasvonsa peittänyt mies. Riku Keski-Rauskan kirjoittaman kirjan nuoresta ja lahjakkaasta politikosta Juha Vikatmaasta, joka teki itsemurhan 33-vuotiaana. Lahjoitan Rileyn kirjan eteenpäin luettuani, en kerää enää kirjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Lukuiloa! Kevät tulvahti niin, etten ole ehtinyt koneen äärelle, kun ulko-oleilu on vienyt mennessään. Tuija

   Poista