maanantai 24. maaliskuuta 2014

Borta bra men hemma bäst!

Aika ajoin on hyvä poiketa rutiineista ja lähteä tuulettamaan ajatuksiaan. Hotelli Tornin pieni kulmahuone 320 Jugend -puolella tarjosi oivalliset puitteet minilomaselle herkullisine aamiaisineen, jonka jälkeen aurinkoiset kadut kutsuivat seikkailemaan.

Granit -niminen liike Erottajalla houkuttaa kauniina miljöönä. Inspiroivasta mainoslehtisestä nappaamani kuva antaa esimakua. Suosittelen kurkistamaan sivustoa, jos pidät sinkistä, saviruukuista ja lasista sekä kodin pientavaroiden säilytysideoista. Liike itsessään on elämys, joka täytti tälläkin kertaa odotukseni. Pienempi sisarliike löytyy Forumin yläkerrasta Kipon lähistöltä. Henkilökunta on huomaavaista ja avuliasta.

Viikonvaihteen retken anti on luettavissa otsikon sanoissa, jotka kiteyttävät tuntemukseni pääkaupungin launtaihulinasta. Pihasaunan löylyissä huuhdoin kaupungin pölyt pois ja nautin rauhasta, hiljaisuudesta, kiireettömyydestä. Borta bra men hemma bäst, tycker jag.

Verstaalla Lauri oli saanut valmiiksi uusimman tuotteemme prototyypin. Pyöröpuikonpidikkeille on nyt valmistunut ikioma laiva, joka odottaa pääsyään markkinoille. Eikös olekin vinkeät purjeet? Niillä voi seilata isoillekin merille.
Iltapäivällä riipaisin ikkunateipit ja pumpulit pois edes yhdestä ikkunasta ja voi kuinka suloisesti kärpänen surisi ja linnut liversivät. Tuuli leyhytteli pitsiverhoja ja keväinen olo täytti mieleni.


Lämpimämpään vuodenaikaan on paljon suunnitelmia ja odotuksia. Karttapallo pitäisi kaiketi laittaa piilosalle, koska se virittää kaukokaipuun ikkunalaudan simpukoiden kera. Järki sanoo toista, haaveet ihan muuta. Unelmointi on onneksi ilmaista! 

Pysythän matkaseuranamme, niin saat tietää, minne polku seuraavaksi johdattaa... 
Järjestelyä, kesäkeittiön kokkauksia, korjausta, maalausta, remonttia, siivousta ja veneilykauden valmisteluja ... mottona ' fiiliksellä baby'. Reseptinä kärsivällisyyttä ja sitkeyttä ahkeruudella ja innostuksella höytettynä, nautitaan hyvässä seurassa.
      Koti meidän toivottaa kaikille sivullamme
                        vierailleille aurinkoista viikkoa!2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia taas! Oltiin siis kumpikin lauantaina samoilla kulmilla. Granitin henkilökunta oli tosiaan ystävällistä. Ihanat nuo teidän ikkunat! Linnunlauluja sinne! t: H:)

    VastaaPoista
  2. Oltais varmaan tunnistettu, jos olis kohdattu vilinässä. ;)

    T -ikkunat, joissa vanhanajan tuuletusikkuna yläruudussa. Vanhaa lasia suurin osa. Maisema näyttää mukavalta niiden läpi. Kommenttisi ilahduttaa ian yhtä paljon! Aurinkoa sinnekin! tuikku

    VastaaPoista