sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Peipposen liverrys

Eilen aamulla peippo liversi pihapuussa sielunsa kyllyydestä. Jos haluat päästä tunnelmaan niin napsauta linkkiä. 

Tänään navakka pohjoistuuli tuiversi pyykit kuiviksi.  Raikkaiden lakanoiden tuoksu on huumaava. 


 Pyykkituvan ikkunan alla oli pieni näsiä puhjennut kukkaan ja toinen isompi  Punalan seinustalla rehottavan angervon juurella. Näsiä lienee perua Adolfin ajoilta samoin kuin moni muukin vanha pensas pihapiirissämme.Tämä osittain lahonnut kuusen kanto etupihalla muistuttaa ikivanhoista pihakuusista, joista jouduimme heti tänne muutettuamme luopumaan turvallisuussyistä. Nyt se on ötököiden sammaloitunut koti. 


Tämän  ikkunan takana on verstas, jossa syntyy näitä.


Hämmästyttävän varhain saimme tänä keväänä kattaa verannalle lounaan. Maaliskuun lopulta on vielä matkaa kesäisempiin iltahetkiin.   Pääsiäistä vietetään kohta puoliin. Sulkasomisteiden aika on käsillä. Tulevalla viikolla lipaston laatikosta kömpinee esille tipu poikineen, jos ehdin niitä avittamaan. Olisi hauska lukea, miten teillä kevät etenee. 

Kesäaikaan iloa ja touhukasta oloa! Koti meidän 
4 kommenttia:

 1. onpa siellä ihanan keväistä!

  täältä löytyy kans kivoja "taustaääniä" http://www.noisli.com/ :--)

  VastaaPoista
 2. Ihastuin tuohon kauniiseen kantoon! Hienoa, kun ötököilläkin on viihtyisä sammalkoti. Omalla pihamaalla ja metsässä minä tiirailen usein juuri kantoja, jotka ovat saaneet ylleen erilaisia "kuorrutuksia". Iloa verantahetkiin ja pääsiäisen odotukseen! toivottelee Riina

  VastaaPoista
 3. Kiitos viestistäsi Riina! Aurinkoisia keväthetkiä! tuikku

  VastaaPoista