sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Hei! Helmikuu!
Helmikuu on nimeltään aivan lempikuukauteni monestakin syystä. Ihana Helmi ja monta muutakin merkintää kalenterissani. Nyt voi jo pikkuriikkisen haaveilla keväästä ja kesästäkin. Juuri kurkistin vaivihkaa Krista Keltasen viime kesänä meillä kuvaamiaan otoksia. Te lukijatkin pääsette niitä kesällä kenties jostakin lehdestä tutkailemaan.  Kesäolo tulvahti näytöltä ja hyvä mieli nosti suupielet korviin asti. 
Pihakierroksellani kurkistin kesäkamariin, jossa totesin kaiken olevan kylmyyden kohmettamana hissuksiin kuin Muumilaakso talvella. Kesäkeittiön hyllyllä nököttävät kreikkalaiset peltipurkit muistuttamassa loistavista matkoista rakkaiden kanssa helteisessä helleenien maassa. 

Aurinkohuoneessa, joka on ensimmäinen kasvihuoneemme, odottaa saviruukku poikineen kesää ja istutuksia. Voi sitä keväistä päivää, kun siellä voi sohvalla pihapuuhien lomassa juoda kupillisen teetä auringon säteiden kurkistellessa ristikoiden läpi. 

Liiterin seinustan tiskipöytä odottaa viimeistelyä, johon on ilo ryhtyä kevään tullen. Tärkeintä olisi elää tässä ja nyt, mutta haaveilu silloin tällöin tekee terää samoin kuin hangessa tarpominen hiki hatussa.

Arjen keskellä sulje silmäsi ja anna mielesi kuljettaa itsesi omaan mansikkapaikkaasi. Nauti, huokaise ja henkäise!

Tänään tapahtui jotakin aivan uskomatonta. Liityin ryhmään Maalaisromanttinen Koti ja latasin sinne yhden kuvan, joka tuota pikaa oli saanut 470 tykkääjää. Siis meidän kotikutoinen wc!

Helmihetkiä alkavaan viikkoon! Tuija
6 kommenttia:

 1. Minustakin helmikuu on helmi :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Vaikka olenkin hekeen ja vereen kesäihminen, helmikuu on minustakin kiva kuukausi, päivät pitenevät ja kevätfiilis tulee pokkuhiljaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmikuu helisee luki lehdessä tänään. Päivä pitenee! Kevättä kohti!

   Poista
 3. Haastoin sinut esittelemään laukkusi http://talonpuolikas.blogspot.fi/2015/02/haaste-laukussa.html?m=1

  Utelias kun olen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska haaste! Osallistun, kun saan kuvattua päivänvalolla tai miitoin mukiinmenevästi. ;)

   Poista