torstai 19. helmikuuta 2015

Perjantain pukuloistoa
Viime viikolla kirjoitin saduista, unelmista, jääkarhusta ja sifongin kahinasta. Niistä syntyi iloa ja riemua pullollaan ollut kattaus Koti meidän -elämään. 

Yläkerran pukuompelimossa valmistui yhteistyöllä suloistakin suloisempi pehmeän pullea jääkarhuasu. Kiitos ideasta kuuluu Jeminalle! Hämeenkadun hulinassa rekan lavalla oli ollut lämmin olo. Kuvan jääkarhustamme löydät Instagramista.

Perjantaina seurasin onnellisena kamerani linssin läpi punaisen sifongin hulmahtelua kolmella erilaisella estradilla. Puku matkasi ystävän avulla kaukomailta Villa Iirikseen jo marraskuussa. Pitseineen ja paljetteineen se oli toiveiden täyttymys. Kiitos Kirsi ja Cecilia!

Kampauksen teimme yhdessä kihartaen ja kähertäen. Meikin salaisuus oli Stockmannin Mac -pisteestä loistavan palvelun avulla ostettu huulipuna All out gorgeous. Glitterin myyjätär puolestaan näpersi korvakorut mittatilauksena. 

Siirtymiset paikasta toiseen sujuivat tyylillä pitkässä perintöturkissa. Viime viikosta saimme taas pari uutta välkehtivää helmeä elämämme helminauhaan.

Rakkain ajatuksin, Tuija


8 kommenttia:

 1. Voi että mutta noista kauniista ja elämäniloa säteilevistä nuorista saa kyllä itselleenkin niin paljon hyvää mieltä ja positiivista energiaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Ihanaa saada elää mukana nuoren elämän käänteissä ja saada osansa riemusta ja ilosta. Terveisin hymytytön äiti

   Poista
 2. Nuoret ovat niin ihania - koko elämä edessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämänilo tarttuu! Arjen murusista juhlahetkiin! Lomailoisin terveisin Tuija

   Poista
 3. Sinullahan on kiva blogi täällä! Ihastuttava pihapiiri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa Kaisa, että tulit vierailulle. Tervetuloa Villa Iirikseen! Kevättä kohti! Tuija

   Poista