lauantai 14. maaliskuuta 2015

Muutosten aikaa

Torstaina saimme keittiöön uuden jääkaapin ja pakastimen yhteistyösopimuksensa irtisanoneen sidebyside -yksikön tilalle. Kaapistoon jäänyt tyhjä kolo odottaa villejä visioita ja suunnitelmia. Uusi jääkaapin paikka vaatii hetken totuttelua. Tänäkin aamuna olin hakemassa aamiaistarpeita vanhalta paikalta. 

Kaakelipöytä, jossa on uuni, piti siirtää ikkunan alle. Siinä on kiva kokkailla ja tiirailla samalla takapihan sireenien heräämistä kevääseen sekä raidan oksilla kiipeileviä oravia. Aina löytyy enemmän hyviä asoita kuin kurjia näissä pakollisissa liikahduksissa, jotka ovat ihmiselle tarpeellisia kaikissa muodoissaan.
Aurinkoinen aamu herätti anivarhain tähän kauniiseen kevätaamuun. Pakkasta on ollut yöllä lähemmäs kymmenen astetta, mutta nyt jo ollaan plussan puolella. 

Tänään voimme kantaa kesäkeittiön pikkujääkaapin takaisin paikalleen. Samalla voisin järjestellä paikat kuntoon ensimmäisiä lettukestejä varten. Terassit, jotka Lauri viime kesänä sai kuntoon, ovat valmiina kaikenlaisiin mukaviin kokoontumisiin. 
Virkistävää viikonvaihdetta teille kaikille ruudun sille puolen! Tuija

2 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis blogi ja lukijaksi jään.. Ihana <3 Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa omaa blogiani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit ilahduttavat ja lukijaksikin saa alkaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda! Kurkistin blogiasi ja jäin myös lukijaksi. Kuulumisiin! Tuija

   Poista