sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Naistenpäivää!


Vaniljasokeri & rahka = herkkuKevät + vihreys = iloVaahtera + käsityöntaitaja = designrasiaMalttamattomana odotan kevätauringon lämmittäviä säteitä vaikka ne armottomia ovatkin siisteysintoilijan silmissä. Pihamaalla on jäätikkö ja yläpihan nietokset olisivat kyllä jouluna ilahduttaneet. Nyt niitä en kaipaisi enää hetkeäkään. Kiitos talvi käynnistä ja näkemisiin ensi talvena!

Tuossa taannoin etsiessäni vaniljasokeripurnukkaa yhtäkkiä muistin piilottaneeni joulun aikaan ylijääneen vaniljatangon isoimpaan sokeripurkkiin. Nyt meillä on vaniljaista makeuttajaa pitkäksi aikaa. Kannattaa kokeilla!

Pelargoniat puskevat uutta vihreää, Laurin verstaalla syntyy hurmaavia rasioita ja loppujen lopuksi suloinen maalaiskeittiömme on mullin mallin. Sidebyside -kylmäyksikkömme on jo jonkin aikaa enteillyt jotakin vähemmän mukavaa. Onni onnettomuudessa oli, että kesäkeittiön piskuinen jääkaappi pelasti akuutissa hädässä. Harmillista on, että tuo takaseinällä näkyvä kaapisto on rakennettu juuri vanhan systeemin mittojen mukaan. 

Ennakkoluulottomaan tapaamme tilan käyttö meneekin uusiksi. Oheinen kuva paljastaa jotakin suunitelmistamme. Tilanne selkiytynee vähitellen pala palalta. Sinistä mittaani on käännelty ja väännelty. Kaakelipöytä oli jo saada purkutuomion, mutta sitten meillä välähti... Muunneltavuus on mottomme!

Kevättä kohti! Tuija7 kommenttia:

 1. Jep, lumet voisi lähteä.. Kiva keittiö teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Toivottavasti viihtyisyys säilyy uudistustenkin myötä. ;)

   Poista
 2. Oikeaa kevättä aurinkoineen tännekin, pliis!:) Olisi kiva nähdä enemmänkin kuvia keittiöstänne. Se näyttää erittäin kivalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät saapui tänään tänne. Pistäytyminen jo piristi. Kuvailen keittiötä, kun asiat etenevät. ;)

   Poista
  2. Hih! Keittiöpostaus tulee hämäläisittäin jossakin vaiheessa. 😃 Tuija

   Poista
 3. Kaunis keittiö - kyllä sitä kevättä täälläkin odotellaan ..vaikka talvesta pidänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Talven jälkeen kevät virkistää. Tämänpäiväinen aurinko ja lämpö seinustoilla oli odotuksen arvoinen. Nurmikkoa näkyvissä ja viherrystä siellä täällä. Etupihalla edelleen pelottava jäätikkö. Huominen toivottavasti sitä pehmentää. Tummat läiskät kasvavat vauhdilla. Valoa kohti! Tuija

   Poista