sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Vappuviikkoon
Huhtikuinen harmaus palasi tänään takaisin maisemaan. Eilen oli keväinen päivä puuhastella pitkään ja hartaasti pihatöissä. Saunoimme ja vilvoittelimme leppoisasta iltahetkestä nautiskellen. Puheeksi tuli sima ja munkit, jotka arvelin tänä vuonna jäävän tauolle. Toisin kävi. Sima tekeytyy keittiön ikkunan edessä liinan alla. 

Vielä ehdit sinäkin mukaan arvontaan, jos mielit omaksesi Anna-Mari Westin kauniita postikortteja tai magneettia. Vappuaattona on arpajaisten aika. 

Iloista vappuviikkoa! Tuija

4 kommenttia:

 1. Tuntuu siltä,että koko suomi on tainnut olla eilen pihatöissä. Meillä vielä paljon urakkaa jäljellä, mutta eiköhän se pikkuhiljaan valmiiksi tule. Minä en ole tehnyt simaa enään vuosiin - meillä ei oikein kukaan sitä juo. Varalta silti voisin ostaa pari pulloa - ainakin vieraiden varalle :) Mukavaa vappuviikkoa sinulle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihatöitä riittää meilläkin ja loppua ei näy. Siman tein lähinnä perinteenä, josta on vaikea luopua. Aurinkoa tulevaan viikkoon! Tuija

   Poista
 2. Meillä on tulossa jo simasatsi nro 2, sillä ensimmäiselle tapahtui jotain kummaa eikä se lähtenyt ollenkaan käymään. Tämä toinen sen sijaan ei tahdo millään pysyä pullossa ;) Munkit ajattelin tänä vuonna ostaa kaupasta!

  Niin nämä päivät taitavat tänä keväänä mennä, että toisena päivänä nautitaan auringosta ja seuraavana hytistään sateessa...no enää muutama hassu viikko lomaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sima on minulla kerran aikoinaan räjähdellyt pitkin kylmäkaappia, kun olin vähän reilusti laittanut hiivaa. Munkkeja olisi kiva paistella kesäkeittiössä. Saa nähdä huvittaako. Aurinkoa kaipaan!

   Poista