maanantai 20. huhtikuuta 2015

Salaojaputkea mä metsästän
Muutama tällainen sammaleinen salaojaputken pätkä betoninen sammaloitunut kaapelinsuojakourun pätkä sai tänään minut inspiroitumaan ja voi harmistuksen harmistus, kun huomasin ideani toteutumisen olevan kiinni yhdestä pätkästä.  Oikeastaan kolmella saisin optimaalisen rajauksen tehtyä. Laitoin etsintäkuulutuksen Facebookin kirppikselle ja jos tämän lukija osaa vinkata sammaloituneesta putken pätkästä olisin ikionnellinen ilouutisesta. 
Pihamaalle kukkaloistoonsa putkahdelleet sinivuokot valkoisista pinkkeihin variaatioihin ilahduttivat kovasti iltapäivän auringossa, joka kovasti yritti lämmittää kalseasta pohjoistuulesta huolimatta. 
Postilaatikosta muun postin lomasta tupsahti tämä kortti, jonka kannustava sanoma sai hymyn huulilleni. 
Kiitos äiti ja isä lämpimästä ajatuksesta!

Muistathan edellisen postauksen Anna-Mari West Photography  
-arvonnan! Osallistumisaikaa on vielä vappuaattoon asti. Kiitos jo kaikille kommentoineille!

Leppoisaa eloa huhtikuiseen viikkoosi! Tuija6 kommenttia:

 1. Täytyy pitää silmät auki, jos vaikka sattuis sammaleinen putkenpätkä reitille :).

  Ja siis onko oikeasti olemassa erivärisiäkin sinivuokkoja?? En ole koskaan kuullut saati nähnyt, mutta pakkohan se on uskoa, kun sun kuvissa sellaisia kerran on. Hauskoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sammaloitunut putkenpätkä onkin kuulemma kaapelinsuojakourua, josta saisin mainion rajauksen penkintekeleeseen. Olisipa nokkosilla hyvät oltavat! ;) Arvelen sinivuokkovariaatioiden olevan puutarhuri-Adolfin peruja vuosikymmenten takaa. Sinisävyiset vuokot levittäytyvät valtaisina mattoina takapihalla. Hyvää viikon jatkoa Annukka! Terveisin Tuija

   Poista
 2. Tuollaiset projektit on aina parhaita! :) Kauniita kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisen romu on toisen aarre -mentaliteetilla mennään. ;) Iloista loppuviikkoa Amanda! Terveisin Tuija

   Poista