perjantai 15. toukokuuta 2015

Etusivun juttu
Viime viikolla, kun Unelmien Taloja Koti lehti ilmestyi kaupan hyllylle tuntui vallan kummalliselta siinä jonottaessa katsella oman kodin verannan kuvaa. Hymyilytti vienosti. 

Tänään sama juttu ilahdutti edelleen, kun täpötäysien kärryjen kera hilasimme itsemme kassalle. Nyt on pakko mainostaa mainiota ruokapaikkaa, joka ainakin tällaiselle salaatinrakastajalle on harvinaista herkkua, ainakin lähikaupassaa.  Oksa tarjoaa viihtyisän miljöön lisäksi syötävää moneen makuun. Kurkista linkin taa, jos kiinnostuit. Me söimme mehevät lohisalaatit hyvällä ruokahalulla. Näkymä ikkunasta remonttimyllerryksen keskelle ei haitannut yhtään, koska lounasseura oli niin loistavaa. 


Toukokuun puoliväli on päässyt hiipimään yllättäen pihapiiriimme. Ruoho on nyt ensimmäisen kerran leikattu ja vuohenputket kurottelevat jo kohti korkeusia. Olen menettänyt toivoni taistelussa niitä vastaan. Parasta olisi kai syödä ne nyt kun villivihannesbuumi on kuumimmillaan.

Valkovuokko on yksi lempikukistani. Niistä saa silmänruokaa. Lapsena keräsimme niitä kansakoulussa ja veimme Koijärven hautausmaalle sankarihaudoille parijonossa marssien. Mukava muisto idyllisestä maalaiskoulusta, josta sain vahvan alun elinikäiselle opiskelutaipaleelleni.

Perjantai-iloja! Tuija

4 kommenttia:

 1. Onnea lehtijutusta, kansi näyttikin kaupassa kauniilta ja osui silmään! Valkovuokko on niin kaunis yksinkertaisuudessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Kesähaaveeni on kurvaista uudella Mokkallamme Kotilaiturille. Kevätkiireden keskeltä! Tuija

   Poista
 2. Ostin tänään kauppareissulla ko. lehden ja löysin tieni blogiisi. Tosi kiva artikkeli, ihastuin teidän kotiin. :) Asutaan tässä naapurikylässä, joten siksikin tuli lämmin ja hyvä fiilis.

  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla reitistäsi blogiini. Tervetuloa! Tuija

   Poista