tiistai 17. marraskuuta 2015

Messukuulumisia


Viime perjantaina astelin sisään Kädentaidot -messuille toistamiseen bloggarina. Ruuhka parkkipaikalla yllätti sekä järkyttävän pitkä jono nostoautomaatille. Positiivisesti ajateltuna tulipahan askeleita reilusti ja rahani säästyivät. 

Etukäteen mietiskelin, mikä olisi näkökulmani postaukseen, mutta se selkisi huomattuani uusien kojujen bongauksen olevan yllättävän helppoa. Vuosien kokemuksesta ja valikoivasta maustani johtuen tieni johti seuraavien käsityöyrittäjien puheille. Kuvien alla olevia linkkejä klikkaamalla löydät halutessasi lisätietoa tuotteista. Koruina

Perjantaina kiersin C -hallissa, jonka viistokäytävät saivat pääni pyörälle. Eksyin muutamaan otteeseen kameroineni ja suosiolla jätinkin A -hallin sunnuntaille. E -hallissa oli mukava tapaaminen Paulankan Paulan kanssa ennen kotiin lähtöä.


Maria Kupi, Kokemäki


Kirjosilta


Maheka

Nukkekoti Väinölä

Kerä

Titityy

Weranna's


Birgitan paja


Jäälasikukka


Jos sinulle on jokin pieni aarre, jonka haluat tallettaa lasikoruun niin Jäälasikukan Merjaan kannattaa olla yhteydessä. Kalan suomukin näytti hienolta korussa. 


Tarja Juusontytär


Miss Mureena

Risako
Arctips
Nuorena minulla oli nahkalapikkaat. Nyt haaveilen noista suloisista valkeista Arctips -huopikkaista. 


Modo Mio

Modo Mio oli vaihtanut paikkaa, mutta onneksi löysin A-hallin käytävältä elegantin myyjättären yhtä hurmaavine koruineen. 


Omana
Designverstas Omanan valaisimet veivät huomioni kauneudellaan. Värilliset sähköjohdot kruunasivat kokonaisuuden. 


Ruukin kehräämö ja puoti

Tervetuloa Mathildedaliin! lukee esitteen kannessa. Kuvani eivät tavoittaneet sitä, mitä tunsin nähtyäni tämän minusta ehdottomasti messujen kauneimman osaston. Ruukin kehräämö ja puoti olivat ensikertalaisia messuilla. Ihana löytö! Kesäretkikohde on selvillä.

Inspiroivat elämykset ovat se, miksi vuosi toisensa jälkeen kulkuni suuntaa Kädentaidot -messuille. Min Decon arvonnassa voittamani pääsyliput toivat iloa viehättäville seuralaisilleni. Lisäksi on ilo nähdä Koti meidän -verstaamme puikonpidikkeet Kerän kojulla myynnissä.

Ensi vuonna Kädentaidot -messut järjestetään 18. - 20. marraskuuta Tampereen Messukeskuksessa. Merkitse päivämäärä kalenteriin, jos haluat päästä aistimaan Suomen laajimman käsityötapahtuman tunnelmia. 

Pehmeyttä marraskuiseen hämärään iltaan! Tuija
4 kommenttia:

  1. Onpas kiva postaus. Mukavasti sai kuvaa siitä, mitä kaikkea messuilla oli tarjolla, eli hyvin paljon kaikenlaista kivaa. Ja sinulla vielä on niin hyvät ja tunnelmalliset kuvat. Ihania nuo nukkekodin tavarat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anneli! Tämä on pieni pintaraapaisu messujen valtaisasta tarjonnasta. Siellä on pakko rajata kiinnostuksen kohteita, että jaksaa kierrellä. Nukkekotikirjat olivat suloisia. Toisipa joulupukki yhden sellaisen minullekin, ikuiselle lapselle. Terveisin Tuija

      Poista