tiistai 29. joulukuuta 2015

"Uskomattoman hyvää toi keskimmäinen Clipper!"
Kiitos Ruohonjuuri!Joulun alla olisi uni maittanut, varsinkin aamuisin 
ja jouluna maittoi aamuin, päivin, illoin sekä öin 
ja edelleenkin maittaisi. 

ZZZZZZZ


Ruohonjuuri -yhteistyön merkeissä maistelimme Clipperin teelaatuja, jotka sopivat kofeiinittomina iltateeksi erityisen hyvin ja tarvittaessa muihinkin vuorokauden aikoihin rauhoittumiseen. Aamuvarhain, kun sisäinen kello herätti, niin kuppi teetä ja taas uni jatkui autuaasti. 

Sleep easy paljastui yllättäen suosikiksi, vaikka sen piti olla vielä avaamattomana hyllyssä. Yläkuvan oikeanpuoleinen Snore and peace osoittautui minun suosikikseni. 
Hetki sitten olin aikeissa teekuppini kanssa asettua palapelin ääreen, mutta nyt täytyy myöntää, että tämä peli ei vastaa laadultaan asettamiani kriteerejä. Sitkeä, kun olen niin teen sen vaikka väkisin hammasta purren. Tavoitteeni rennosta zen -tilasta on vielä hakusessa.


Onneksi Modo Mio pelastaa jälleen! Suurennuslasikorullani saan selkoa viheliäimmistäkin yksityiskohdista ja saan kuin saankin kosken kuohut ja puiden lehvistöt paikoilleen, mikä sinänsä ei ole pulma vaan palat, jotka on mahdollista asettaa vääriinkin paikkoihin, jollei ole erityisen tarkkana. Mur!

Palapelimaailman sivuilta löytyisi monia hurmaavia, laadukkaita pelejä. Kirjoittanenkin joulupukille ensi joulua silmällä pitäen nyt heti tässä muistaessani. Doors of the World, voi ihanuuksien ihanuus!

Joulutoivein tuikku

6 kommenttia:

 1. Kiitos teevinkeistä, en ole tällaisista teelaaduista kuullutkaan. Hienon palapelin olit saanut tehdyksi. Varmasti on ollut haastava, mutta lopputulos on kaunis. Hyvää Uutta Vuotta sinulle Tuija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clipperin teet ovat kauniissa paketeissa, joita olisi ilo omistaa pitkä hyllyllinen. Olisi, mitä maistella. Palapeli on edelleen vaiheessa, mutta etenee sykäyksittäin. Jospa ensi vuonna valmistuu. Loistavaa uutta vuotta Anneli! Terveisin Tuija

   Poista
 2. Multa löytyy kanssa melko arsenaalit Clippereitä hyllystä. Vähän liikaakin, kun aina innostun uuden laadun nähdessäni. Tänään ostin St Clements (jos nyt oikein muistan) appelsiini-sitruunateetä, kun näytti niin pirtsakan keväiseltä.

  Palapelejä ei olekaan tullut aikoihin koottua. Voiskin olla mukavaa vaihtelua. Paitsi ei välttämättä :). Ainakaan siinä kohtaa, kun jäljellä on pelkkää sinistä taivasta..

  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainitsemaasi en olekaa maistanut. Pitää laittaa korvan taa (=puhelimen muistiin) vinkkisi. Maisemapalapelit on kauhean vaikeita. Kauniit rakennukset tai kollaasikuvat, joita vinkkaamani linkin takaa löytyy. Ihania! Innostus säilyy, kun aina saa osan valmiiksi.

   Onnellista uutta vuotta! Tuija

   Poista
 3. Kolleegoideni kanssa suoritamme laajamittaista ja syvällistä Clipper-tutkimusta. Ihanaa tehdä aina uusia löytöjä :)
  Sinä, Tuikku, saat palapelin kokoamisenkin kuulostamaan niin houkuttelevalta, että taidan kaivaa esille oman 2000-palaisen vuoristomaiseman, jota kokoilin yhä uudelleen pitkäksi venyneen raskauteni loppupäivinä. Ihania aikoja - varsinkin näin jälkeenpäin katsottuna!

  Siunausta Uudelle Vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clipper -tutkimus on loistava aihe. Tutkittavaa riittää, herkullista sellaista. Tyttäret vinkkaavat uusimmista löydöistään. Pakettien estetiikka hivelee silmää myös.

   Palapelit ovat intohimoni. Tekisin niitä enemmänkin, jos vain olisi aikaa kaikenlaisin innostaviin asioihin.

   Ihaillen ajattelen sinun tarmoasi upeiden korujesi parissa. Joku päivä tulen piipahtamaan ateljeessasi. Loviisan aitan vitriinissä ihastelin suurennuslasejasi.

   Hyvän mielen toivotuksin vuoteen 2016! Tuija

   Poista