sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Hyvän mielen voittajatToivottavasti toivottomuus ei iskenyt teihin lukijoihini, kun eilen Toivon päivänä ei kuulunutkaan toiveikkaasta arvonnasta pihaustakaan. Eilinen juhlapäivä vei mehut niin, etten enää illalla jaksanut järjestää arpajaisia. Toivoin unta ja lepoa enemmän kuin mitään muuta. 


              Hyvää kannattaa odottaa tai odotuttaa!

              Se, mihin kiinnitän huomioni, kasvaa. 


Siitäköhän johtuu, että lukijalaskuri on raksuttanut vauhdilla isoja lukemia, kun silmä tarkkana olen seurannut tilastoja. Eipäs vaan siitä, että näin kivaa arvontaa ei kannattanut jättää huomiotta. 
Voin paljastaa jotakin uutta, yhtä antoisaa olevan luvassa aivan tuota pikaa. Posteljooni oli tipauttanut lootaan paketin, josta ensi viikolla tarkemmin. 

Onnettarena toimi tänään onnenpoika ja hän valitsi arpalipukkeista kaksi, jotka olivat hänen silmäänsä mieluisia. Niissä luki numerot 3 ja 12. 

Ensimmäisen Hyvän mielen taidot -voiton vei kommentillaan 

Minna M29. toukokuuta 2016 klo 20.54
Minulla on nuo kortit ja niitä käytänkin samaan tapaan kuin sinä. Silti arvontaan mukaan. Kirja tulisi itsekkäästi itselle ja kortit lahjaksi, jos onnetar suosii.

Numeron 12 takaa löytyy tällainen kommentti

Tämä kuuluu sarjaan anna hyvän kiertää! Siitäkin tulee hyvä mieli, kuten käyttäessäni lasta hammaaslääkärissä sain eräältä rouvalta parkkilipun, jossa oli roimasti aikaa, kun palasimme autolle, annoin lipun eteenpäin, kun aikaa vielä oli. Näin monen ihmisen päivä sai hyvän alun...mietin silloin josko asiasta postaisin, mutta on jäänyt kaiken muun, jopa ei niin hyvän mielen jalkoihin. Nuo kortit olisivat erinomaiset muistuttamaan arjen pienistä hyvistä asioista! Siis mukana fairytailriver@gmail.com

Hyvän mielen onnentoivotukset Minnalle ja Sadulle! 


                     Sunnuntai-illan terveisin Tuija


Toukokuu kukkakuu


8 kommenttia:

 1. Voi kun tuli hyvä mieli <3 Kiitos Tuija ja kiitos onnettarelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnenpostia tulossa, kun lähetät osoitetiedot. 😃 Tuija

   Poista
 2. Mukava uutinen näin maanantai-aamuna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiistaita! Postiin matkaan heti, kun paketit kunnossa. Terkuin Tuija

   Poista
 3. Oi, onnea onnea voittajille; tuo on huikaisevan ihana kirja ja kortit ovat hauska, inspiroiva lisä <3 <3!

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajille! - Oletko huomannut, että myös minun blogissani on arvonta, jossa palkintoina on kolme puutarhakirjaa? Käyhän kurkkaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän mielen arvonta tuottaa iloa monille! Arvontasi huomasin, mutta omistan jo samoja kirjoja. Tosin ainahan voiton voi antaa lahjaksi eteenpäin. Tiistaiterkuin Tuija

   Poista