maanantai 20. kesäkuuta 2016

Voittaja on...
Lukunaulani pitää kirjan auki syödessäni aamu- tai iltapalaa.Arvonnan voi järjestää varmasti jotenkin näppärämminkin kuin minun tyylilläni, mutta mikä tärkeintä minulla oli hauskaa. Taustalla soi verannalla puuhastellessani Simon&Garfunkelin parhaat Spotifystä. 

Ensin tulostin kaikki kommentit kahdesti yläaulan työpisteessä. Aurinkoisella lasiverannalla pellava-aamutakissa ja pyjamassa leikkasin tulosteista kommenttisuikaleet sen mukaan, oliko osallistuja yhdellä vai kahdella arvalla mukana. Varsinainen näperrysvaihe alkoi, kun pyörittelin kaikki 55 arpalipuketta rullalle. Sipaisin liimaa kiinnityskohtaan saadakseni kääryleen pysymään kuosissa. 

Valmiit arparullat näyttivät vanhassa keksirasiassa aivan liitulakuilta, joita alkoi tehdä mieli. Kaupassa en enää herkunhimoani muistanut, mutta nyt kyllä maistuisi. 

Villa Iiriksen nimikko-onnetar nosti rasiasta voittoarvan, jossa luki voittajan nimi ja kommentti kuvan kera...  Onneksi olkoon Valkoinen leinikki -blogin Hanne! Onni suosi Sinua! Toivottavasti tästä estetiikan kukkasesta löytyy hyviä, toteuttamiskelpoisia ideoita 100 -vuotiaan mökkinne remontointiin. Kirja matkaa siis aivan oikeaan osoitteeseen. Varmasti saamme lukea blogistasi, mitä tarttui käteen. 

Te kaikki muut, jotka jäitte nyt näissä arpajaisissa nuolemaan näppejänne niin kirjan voi ostaa omakseen Maija Median sivulta tai minun kauttani lähettämällä viestiä toiveistasi.  

Aurinkoista juhannusviikkoa kaikkiin koteihin! Tuija3 kommenttia:

  1. Onnea Voittajalle! Kauniilta näyttää nuo arpajaisjärjestelysi! Liitulaku maistuisi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Arpajaisjärjestelyn keksin ex tempore. Se on minulle tyypillinen tapa toimia. Joo ja... Kivaa keskiviikkoa! Tuija

      Poista