sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Arvaatko kohteen kuvia katsomalla?Syyslomalla nuorin tyttäremme sai reilusti ajokokemusta ja kohtaaminen peurojenkin kanssa sujui maltillisesti, kuljettajalla. Pelkääjän paikalla säikähdys taisi olla hurjempi, takapenkin reaktiosta puhumattakaan. Saldona oli kuitenkin yksi valmis harmaa villasukka a'la Tuija sekä tyytyväinen retkikunta, josta vanhin jäsen onnensa kukkuloilla erinomaisesta puutavarasta, joka on parhainta mahdollista rasiamateriaalia.

Pidäthän mielessäsi, että Fiskarsin kylä Raaseporissa Karjaan lähistöllä monipuolisine tarjontoineen on oiva retkikohde kaikkina vuodenaikoina. Laatupuu oli pääkohteemme, mutta samalla tutkailimme ruukkimiljöötä syysvärityksessään. Tässä edellä sinulle kuvamaistiaisia! 

LAUNDRY FISKARS CAFÉ BAR sijaitsee vanhalla pesutuvalla varrella virran ja sieltä saa joka päivä keittolounasta, joka sopii myös vegaanille. Suosittelemme lämpimästi!

Raakakakku olisi kruunannut päivämme, mutta toivottavasti sitä löytyy ensi kerralla jostakin miltei 550 kilometrin matkan varrelta. Kruunusormus jäi odottamaan myös ostajaa. Taitaisi olla aika kuningatarolo sellainen sormessa. Ihan vain näin pikkuisena sivujuonteena heitän ilmoille haaveeni.

Vinkkiterveisin Tuija6 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia, kiitos näiden jakamisesta. En ole koskaan käynyt Fiskarsin kylässä. Vaikuttaa siltä, että sinne todella kannattaa mennä. Kaunista viikkoa sinulle Tuija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kuulla, että kuvista välittyy ruukkialueen viehättävyys. Ensikertalaisena kannattaa varata reilusti aikaa ja talvisaikaan kerrospukeutuminen lämmittää. Toivon sinulle antoisaa retkeä, kun Fiskarsiin suuntaat! 💚 Tuija

   Poista
 2. Kyllä tunnistin Fiskarsin noista kuvista. Aivan ihana paikka ja kivasti toteutettu postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Inspiraatiolla toteutettu postaus. Syysiloja! Tuija

   Poista
 3. Ihana ja upea Fiskars, siellä on aina ilo käydä. Upeita kuvia olet ottanut. <3 Mukavaa sunnuntaita Tuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia! Iphone on loistava. Kameran jätin kotiin, kun niin monesti olen Fiskarsissa kuvaillut, mutta minkäs teet, kun inspiraatio iski. Taitaa minulla olla visuaalista silmää, vaikka itsensä kehuminen ei luontevalta tunnukaan. Olen opetellut sitä pikkuaskelin. Valonpolkahduksia marraskuuhun! Tuija

   Poista