keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Ikävä


Syyskuu piirtyi mieleeni ikimuistoisena. Matkakokemukseni herätti monenlaisia tunteita sekä ennalta että paikan päällä. Jälkikäteen itselleni ominaiseen tapaan olen niitä mietiskellyt eri näkökulmista sekä kuvakulmista. Kameran etsimeen osui tämä ihastuttava pariskunta rantatyrskyjä ihailemassa. Millainen tunnelma sinulle kuvasta välittyy?
Blogiuudistukset ovat hiljaksiin toteutumassa ja minäkin palaamassa (henkisesti) näihin maisemiin. Sitkeääkin sitkeämpi yskä on vienyt parhaan terän, mikä harmittaa kovasti. Luulin auringon ja meressä lillumisen lataavan minun kehoni aivan uuteen ulottuvuuteen. Vaan toisin kävi. 

Kaikella on kuitenkin tarkoituksensa ja ajatukseni, toiveeni ja haaveeni saavat rauhassa etsiä oman polkunsa toteutuakseen sopivana hetkenä. 

Äskettäin sain inspiroivaa postia, josta kerron tarkemmin seuraavassa postauksessa. 

                       Sydämellisin terveisin Tuija11 kommenttia:

 1. Toivoisin, että minusta ja miehestäni otettaisiin myös joskus tuon tapainen kuva. Se on niin seesteinen ja rauhallinen. Ihmiset ovat sinut itsensä ja toistensa kanssa. On vain tämä hetki.

  Toivottavasti paranet pian. Helmihuvilan Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloin kuvataan teidät? :) Tänne putkahtanut kommenttisi ilahdutti kovasti. Kuvan ihana pariskunta vaikutti hurmaavalta sen pienen keskustelun perusteella, jossa kysyin luvan kuvan käyttämiseen. Salaa heitä kuvasin matkan päästä. Kiitos toivotuksista Ulla! Ensi viikko vaikuttaa niin inspiroivalta, että tokenen jo pelkästä ajatuksesta. Iloisin terveisin Tuija

   Poista
 2. Voih, matkakuume kovenee kun näitä sinun kuviasi katselee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja olen julkaissut vasta ripauksen sadosta. Arvaa vaan kuinka paljon herkullisia kuvauskohteita ja rauha keskittyä hissuksiin kameran kanssa kuljeskeluun. Ihan paradta!

   Poista
 3. Ihania lomakuvia, hieno lomakohde teillä on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Voittomatkallani oli elämäni ensimmäistä kertaa yksin maailmalla. Samos on unelmien saari. Tällä kuudennella kerralla se näytti taas erilaisen puolensa. Uusia seikkailuja odotellen, Tuija

   Poista
 4. Hieno kuva pariskunnasta, mulle välittyy kuvasta elämästä nauttiminen, hetkessä eläminen, elämän rajallisuus, elämän mahdollisuudet ja vaikka mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla sinun tunnelmasi. Minulla itselläni hyvin samanlaisia. Ollapa itse tuonikäisenä yhdessä tyrskyjä tuijottamassa kaikessa rauhassa. Lokakuisin terveisin Tuija

   Poista
 5. Upea kuva! Olisipa ihanaa istua jossain lämpimässä katselemassa meren aaltoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin onnellinen, että sain mahdollisuuden viikon kuvailuun kaikessa rauhassa saaren rannoilla ja kujilla. Matkalla iskenyt flunssa on vain jatkunut ja vienyt parhaan vireen, mutta kaikella on aikansa. Ihania kuvia on lukemattomia odottamassa julkaisua. Joulun valoja kohti, Tuija

   Poista