sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Iltahetki

Pihakoivun katveessa keinu odottaa kevättäSimon & Garfunkel helähti yhtenä aamuna soimaan autoradion Nostalgia -kanavalta, jota satunnaisesti kuuntelen. He mainostavat itseään sloganilla Hyvän mielen musiikkia, mikä silloin tällöin soljuu juuri minun makuuni. Onko kanava sinulle tuttu?

Hiljaisuus ja rauha ovat minulle mieluinen olotila, vaikka tarvittaessa haen puhtia ja energiaa musiikista kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla. Radiota kuuntelen vain yksin ollessani ja silloinkin hyvin kriittisellä korvalla. Ajatus tauotta pauhaavasta radiosta tai televisiosta saa niskakarvani pystyyn. 

Tunnelman luomiseen ja rentoutumiseen tai rauhoittumiseen musiikki on oiva lisä. Onneksi on Spotify!

Levollista sunnuntai-iltaa ruudun sille puolen! Tuija


Koti meidän -verstas iltavalossa

2 kommenttia:

  1. Nostalgiaradio on tuttu. Kuuntelen sitä usein autossa. Keittiössä soi pieni matkaradio taustalla, kun puuhastelen jotain. Varmaan peruja lapsuudenkodista. Siellä soi aina radio :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotona meilläkin soi aina radio ja/tai televisio, mutta näin etäisyyttä tuolle tavalle saaneena olen huomannut sen olleen minua kuormittava tapa. Tärkeää on jokaisen löytää itselleen sopiva tapa olla ja elää. Keittiöpuuhissa tykkään itsekseni kuunnella musiikkia. Äänikirjat ovat kivoja automatkojen virkistäjiä. Hyvää maanantaita! Tuija

      Poista