sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Let it snow!


Joulukuu pääsi yllättämään. 

Vuosi sitten selätin pimeyden postaamalla päivittäin sekä Samos että tänne Koti meidän -blogiini. Samassa innostuksessa perustin vielä oman Villa Iiriksen Joulu -blogin, johon kirjoítin joulukalenterityyliin päivittäin. Linkin kautta pääset joulutunnelmiimme. 

Nyt on tahti hitaampi, mutta kiva, jos pysyt seurassa siitä huolimatta. Jatkokehittelyt (blogeissa&kodissamme) ovat vaiheessa, mutta perusperiaatteet ovat samat kaikessa tekemisessäni edelleen. Kuvat/estetiikka ovat olennaisin osa ja tekstit syntyvät, kun sormeni tuntevat tarvetta hypellä näppäimistöllä aivoitusteni muotoilemien kuvioiden tahtiin. 

Kohtaan maailman visuaalisena seikkailuna, jossa kuljen tunteideni ohjastamana. Olen vähitellen ymmärtänyt kuunnella tarkkaan omaa sisintäni ja toimin itselleni sopivin tavoin. Kotimme harmonia on yhteinen valintamme, joka ilahduttaa päivittäin.

Kaikenlaista on tullut tehtyä. Kurkista linkin taa, jos uteliaisuutesi heräsi! Joo on pulpahtanut suustani lukemattomia kertoja. Viimeisin remontti valmistui puitteiltaan pari päivää ennen viime kevään lakkiaisjuhlia eli joulua 2016 vietettiin remontin keskellä ja toissa viikolla sisustus muuntui viimein salongin käyttötarkoitusta paremmin palvelevaksi. 

Teimme parisuhdetestin kokoamalla 2,5 tuntia divaanivuodesohvaa ja voin vain todeta, että aikasmoisen  toimiva työpari olemme. Täydennämme toisiamme paremmin kuin hyvin. Lauri hallitsee ruuvit ja ohjekuvat, minä tekstiilit ja tunnelman sekä välipalat, joilla vire säilyy yllä. Motto "kokonaisuus ratkaisee" toteutui taas kerran toiveidemme mukaisesti. 

Miten ihmeessä tämä kaikki höpinä liittyy joulun tuloon? Jouluaattoon on kaksikymmentä päivää ja haluamme tyttäriemme nauttivan sydämensä kyllyydestä joulusta kanssamme. Nyt on paikka leffamaratonille, lautapelisessioille ja palapelipöytä on valmiina.

Joulumielellä, Tuija4 kommenttia:

 1. Hih, kuulostaa juuri oikealle tavalle valmistautua jouluun!:) Vaikka olen kyllä varma, että lapsukaisenne viihtyvät ihan nykyisissäkin puitteissa! Niin kaunista ja tunnelmallista.<3

  Kivaa viikkoa Tuija!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Joulu lähenee ja toivon sinkkisuihkeen avulla selättäväni lentsun tavallista nopeammin. Uusi divaanisohva osoittautui eilen kuumehoureissa loikoiluun loistavasti. Hyvää toista adventtia! 💚 Tuija

   Poista
 2. Upea kuva ja ihanaa jouluun valmistautumista! Hyvää viikonloppua ja tunnelmallista joulunodotusta koko perheelle!❤P.s. blogissani on käynnissä mukava arvonta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tulen kurkistamaan arvontasi! Hyvää joulun odotusta! 💚 Tuija

   Poista