sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Loistava blogiyhteistyö - joululahjaideoista parhain!


                          
                            Onko Kirjosilta sinulle tuttu?

Tämän vuoden Kädentaidot -messuviikonvaihde alkoi minulla toisenlaisissa merkeissä kuin tavallisesti. Perjantaina hurautin junalla Helsinkiin ihmettelemään pääkaupungin menoa ja melskettä messuhulinan sijaan. 

Olen onnekas, kun on varsinainen Helmi keskustassa asustamassa. Kaupungissa oli kiva liikkua asiantuntijan kanssa. Paikasta toiseen siirtyi nopsaan joko jalkaisin tai ratikalla. 
Heti alkumetreillä tajusin unohtaneeni heijastimen (surkeanlaisen) kotiin. Onneksi sain lainata eteisen hyllyltä ylimääräistä turvakseni hämärille kulmille.

Paluumatkalla mietiskelin sunnuntain Kädentaidot -messuja ja päätin mennä tapaamaan Kirjosillan Johannaa. Ehdotin hänelle blogiyhteistyötä ja hän innostui kovasti asiasta, mistä olen erittäin iloinen. Heijastimet & Heijastavat tuotteet: Turvaa pimeään, tuiketta tielle!

Voimakkaasti näkyvät Kirjosillan heijastinrannekkeet ovat Suomessa Työterveyslaitoksella tyyppitarkastettuja ja ne ovat siten virallisia CE-merkittyjä heijastimia. Rannekeet täyttävät jalankulkijaheijastimia koskevan standardin EN 13356 vaatimukset. Näillä erotut!


https://www.kirjosilta.fi/5Tähän päivään asti olin onnekas tyylikkään, kirjotun heijastimen omistaja. Nyt taisi käydä niin, että tuo ihana koruni keikkuu jonkun muun käsivarrella. Riisuin Ideaparkissa takin yltäni vauhdilla tuskastuttuani kuumuuteen ja siinä se sitten tapahtui, kai. Kotimatkalla autossa hoksasin, että Käskimallus oli tipotiessään. Toivon, että se loistaa löytäjälleen yhtä paljon hyvää mieltä kuin se minulle toi tämän kuukauden aikana, josta tosin reilu viikko on kulunut vuoteenomana kuumeen kourissa. Seuraavaksi taidan lisätä joulupukin pikakirjeeseen heijastavan Välkky-Veskan, joka pysynee paremmin vauhdissani mukana. 


Kirjosillan laajaan tuotevalikoimaan pääset tästä: https://www.kirjosilta.fi/tuotteet.html Vielä ehdit hankkia turvaa tuovan joululahjan ihmiselle, josta välität. 
Kipin kapin ostoksille: https://www.kirjosilta.fi/tuotteet.html?id=14/! Tarjolla on myös lahjakortti.


Ihailen Kirjosillan -yrityksen hallittua kokonaisuutta. Tuotteiden tarinat ovat puhuttelevia ja yhdistävät hienosti nykyajan ja vanhat perinteet. Tutustu ihmeessä tähän valkeakoskelaiseen käsityöyritykseen, jonka hurmaavat kastemekot kiinnittivät huomioni jo vuosia sitten Kädentaidot -messuilla.   Veska-Välke kiinnitetään neppareilla laukun hihnaan. Valovoimainen heijastin on uskomattoman tehokas.
Kirjosillan tuotteet ovat huolella tehtyä kotimaista työtä. Heijastinkangas on teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomaista.

Huikeaa!

Jos kiinnostuksesi heräsi niin juuri luin Kirjosillan sivulta, että tiistaihin 19.12. kello 20 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät keskiviikon postiin, jonka Posti on luvannut toimittaa perille jouluaatoksi!

Loistavia joulun valmisteluja kaikille lukijoilleni ja 
erityiskiitos yhteistyöstä Johanna! 

Joulumielellä, Tuija


2 kommenttia:

  1. Todellakin loistava tuote <3 Ihanaa jouluviikkoa Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Heijastaa parhaiten kaikista elämäni heijastimista! Joulunodotusiloja! Tuija

      Poista