tiistai 20. helmikuuta 2018

Sydänjuttu -kirja-arvonnan voittaja


"Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut.""Tämä on sinun elämäsi. Mitä jos riittäisit itsellesi?"                      "Itsensä arvostaminen on tietoinen päätös."


"Miltä haluan, että minusta tuntuu olla minä?""Itsestäni lempeästi huolehtimalla tuon maailmaan lisää rakkautta."Valintakysymys  katsoako valoon vai kääntyä varjoon?


Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!


                             Onnittelut arvonnan voittajalle!


Tämän kommentin jätti Sydänjuttu -kirjan arvontaan nimimerkki Mirjam-Matilda:Voi kyllä kiitos!♡
Osallistun ihanaan arvontaan.
Olen itse tietyllä matkalla.Haparoin ja etsin.Lähinnä varmuutta omalle intuitiiviselle ajatukselleni siitä, mikä täällä on minua varten,mikä on kaikkein tärkeintä ja mistä tulen onnelliseksi ja tyytyväiseksi, mikä herättää minussa parhaan esiin.Tämäkin kaunis teos auttaisi aivan varmasti eteenpäin sitä kohti.Hyvää blogiystävänpäivää Tuija!♡♡

Jos onnetar ei suosinut sinua tällä kertaa niin
 Hidasta elämää -verkkopuodissa Sydänjuttu -kirjaa ja 
uutuutta Tehtäväkirjaa Löydä itsesi lempeästi on saatavilla.

Postauksen lainaukset ovat Anna Taipaleen tekstejä kirjasta Sydänjuttu. Kiitos yhteistyöstä Hidasta elämää -yhteisölle 
ja aurinkoisen kevättalven toivotus! Tuija

5 kommenttia:

 1. Huomasin,että sinulta oli tullut uusi postaus.
  Rollasin kuvia ja ihania mietelauseita alaspäin. Pysähdyin tuon kuvan kohdalla pidemmäksi aikaa ihastelemaan, jossa auringon valo osuu yhteen tulppaaniin niin kauniisti tuossa pöydällä olevassa asetelmassasi.
  Minulla on tosi huono tuuri näissä arvonnoissa, joten en oikein uskaltanut edes toivoa voittoa.Ihan häkellyin, kun yht´äkkiä huomasin blogini nimen ja sen perään kommenttini! :)
  Et usko Tuija, kuinka onnellinen olen voitostani!!! :) <3 Kiiiiiitos sydämeni pohjasta asti!Tuntuu kuin, että tällä olisi joku tarkoitus.Kirja tuli minua kohti jo tuossa kauniissa kirjatuki-kuvassasi,kun sitä katselin.Haluan ajatella, että sillä on jokin viesti minulle,joku kaunis ajatus, josta saan jonkun tärkeän langan päästä kiinni. :)
  Voi että, lämmin iso kiitos vielä! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydänjuttu -kirja hinkui luoksesi niin, että onnetarkin havaitsi sen. On hauska saada näin hyvän mielen viesti onnelliselta voittajalta. Onnestasi iloiten! Tuija

   Poista
  2. Ihastuttava postaus sinulla Sydänjuttu -kirjastasi!

   Poista
 2. Onnea voittajalle! Ihastuttava kirja!
  Kiinnitin tuossa tekstissäsi yhteen lauseeseen huomiota: Tämä on sinun elämäsi. Mitä jos riittäisit itsellesi! Kävin teatterissa katsomassa ajankohtaista Dreamteam'ia (siinä neljä naista on perustamassa elämänhallintapalveluita tarjoavan yrityksen) Ja eräänlaisena lopputulemana oli lause: "Minä riitän sellaisena kuin olen."
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teatteri-ihmisillä lienee samat ambitiot kuin kirjailija Anna Taipaleella. Tuo voisikin olla Turku -retken oiva kohde. Kiitos kommentistasi Tuula ja aurinkoista lauantaita! 💚 Tuija

   Poista