keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Onni on menneessä. Onni on tässä. Onni on huomisen hämärässä.
Kulunut vuosi on ollut hykerryttävän jännittävää aikaa ennen häitä ja vieläkin leijun hurmaavan tilaisuuden lumoissa. Valmistelut, ajatukset ja ideat toteutuivat nuoren parin toiveiden mukaisesti kesäisenä toukokuisena lauantaina kiitos monipuolisen yhteistyön.

Entisaikaan morsian sai mukaansa kapioarkun. Meidän tyttäremme puolestaan asteli avioon viirinauhojen alla. Pöytäliinojen virkaa toimittivat perintöpitsilakanamme, joita silittäessä ehdin mietiskellä, mitä hääpuheessani sanoisin. 


Myötätuulta toivotin purjehtijaparillemme ja kehoitin navigoimaan eteenpäin pitäen mielessä sanat: usko, toivo ja rakkaus. Sisuakaan ei sovi unohtaa. 

Tänään meillä nuoren rouvan vanhemmilla oli oma juhlapäivämme. Vuosi, jos toinenkin on kulunut päivästä, jolloin katseemme kohtasivat ensi kerran Kalliopaviljongilla. Maaret Kallion viikko sitten aloittama #olisinpatiennyt -somekampanja kehotti kirjoittamaan, mitä haluaisi sanoa nuorelle itselleen.

                 'Herkkyys on vahvuutesi Tuija ja usko unelmiisi!'

2 kommenttia:

 1. Kaunista äiti laittanut nuorelle morsiolle ja sulholleen.♡
  Teillä ollut varmasti tunteikkaat ja ihanat häät pihapiirissänne.
  Syreenitkin olleet kukkeimmillaan.
  Onnea myöa teille!♡
  Voisin kirjoittaa nuorelle itselleni aivan samat sanat.
  Ihanaa häähumun jälkeistä viikonloppua!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlapaikka oli Kaarinassa. Tavallaan tunnelmassa jotakin samaa kuin kodissamme. Ala-Lemun kartano oli sopiva paikka hääjuhlalle. Kaikenlaista mukavaa juhlan aika sai aikaan. Hyvän mielen koko kesän aikaan! 💚 Tuija

   Poista