lauantai 2. maaliskuuta 2019

Laskiaispullaretki & huopatossuhetki



Konditoria Paakari


Verkkokauppaan, tästä!




Bhttp://www.lahtiset.fi/fi/lahtiset-fi/uutiset


My Costo Style






Blogiyhteistyö



Aki Choklat for Lahtiset


On se ilo, että on kumppani, joka innostuu ex tempore -retkistä. Kurvasimme eilen kylälle leipomoon, josta ostin kaksi laskiaispullaa: toisen mantelimassalla ja toisen hillolla. Juhlistimme kaunista perjantai-iltapäivää ja ihan vain loistavaa  blogiyhteistyötäni maukkailla pullilla ja lämpimällä inkivääriteellä. 

Aurinko paistoi ja Pelisalmella oli miellyttävän keväisen oloista laskiaispullaretkellemme. Pikkupakkanen oli juuri toivottu kuvaussää myös uusille huopikkailleni. Niillä on mukavaa tepastella. Aivan kuin olisi lämpimääkin lämpimämmät sukat jalassa. 

Aki Choklat on onnistunut tuotesuunnittelussa yhteistyössä Huopaliike Lahtiset kanssa. Linkkejä klikkaamalla pääset tarinaan tämän perinteikkään satavuotiaan huopaliikkeen kehityksestä moderniksi yritykseksi, jonka tuotteilla on maailmanvalloitus alkanut. Lahtiset on osannut yhdistää satavuotisen käsityötaitonsa uusiin mallistoihinsa, joissa on rouheutta ja aitoutta. 

Pari viikkoa sitten testasin näiden katu-uskottavuuden ja en voinut kuin olla tyytyväinen. Ainoa asia, jota jännitin, oli huopajalkineiden ajo-ominaisuudet, mutta huoleni osoittautui turhaksi. Ainakaan automaattivaihteisella autolla ei ollut hankaluuksia.

Eilen oli huippumukavaa yhdistää lähiretkeily ja kevään tunnustelu. Kotiin palattuamme nautin pihamaamme hangilla pämäärättömästä kuljeskelusta pupujussien jälkiä seuraten. Hanki oli kivikovaa eikä ollut pelkoa humahtamisesta hangen läpi. Pääsinpä pitkästä aikaa yläpihalle asti. Tällä seudulla (=tontillamme) on lumipeite vielä kovin paksu. 

Meidän keskinäinen vitsimme onkin, että me elämme keskellä kinoksia, vaikka muualla on jo miltei kesä. Kiinteistömme rakennusten ja isojen puiden katveessa sulaminen ottaa aikansa. Yläkerran sängyllä katoksen alla köllötellessä aurinko herätti eiliseen päivään ja silmät suljettuina kuvittelin itseni Samoksen lämpöön. Hyvä alku kivalle lomapäivälle!

Kevään tuloa saa vielä odottaa, jos sääennusteet pitävät paikkansa. Ensi viikolle on luvassa kipakoita yöpakkasia. Tosin päiväsaikaan saattaa aurinko mollottaa täydeltä terältä, mikä tarkoittaa kevättunnelmia, ainakin sisätiloissa. Helmikuussa jo rikoin ennätyksen ja vietin verannalla tunnelmointituokion. Pipo päässä villatakissa ja huopikkaissa ei tullut edes kylmä. 

Jos käy niin köpelösti, että Neiti Kevät antaa odotuttaa itseään niin onpahan minulla ihanat huopikkaat, joissa ei kylmä pure varpaita. 

Kiitollisena yhteistyöstä Huopaliike Lahtiset kanssa! Tuija









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti