tiistai 30. huhtikuuta 2019

Vappuonnea!


http://www.ateljeekeltainentalo.comMinulla on ilo ilmoittaa, että KAUNO -sisustusjulisteen 
voittajat Villa Iiriksen vappuarvonnassa ovat:Viivaton A3 -juliste

Kivan näköinen blogi sinulla ja kirjauduinkin lukijaksi (tosin lukijakuva näyttää jostakin syystä oleva eri mitä tässä kommentissa, siis tuo kukkakuva on mun vanha profiilikuva :o ). Arvonnassa mukana ja jos onni suosii, niin valitsisin viivattoman version tuosta kauniista julisteesta. 

Viivallinen A3 -juliste
Upea kannanotto. Olen itse tosi kauhuissani ja huolissani, että menetämme tämän ihanan kirjoitustyylin nykyisillä opetusmenetelmillä. Olen alkuaan lukenut saksan kieltäkin niiden vanhalla kirjoitustyylillä, jota en tietenkään muista nyt enkä viitsi googlatakaan. En osaa edes lukea nykynuorison kirjoitusta kun siinä jotkut kirjaimet ovat kaunoa, jotkut peniä ja toiset isoja tekstauskirjaimia. Surullista. Mielelläni ottaisin viivallisen julisteen. Seuraan blogiasi bloggerin ja FC:n kautta. 

http://www.ateljeekeltainentalo.com/

Jos arvonnassa ei ollut onni myötä niin Ateljee Keltaisen Talon verkkokaupassa on näitä ja monenlaisia muitakin ihania tuotteita tarjolla. Upouusi myymälä avautui vastikään Kuopion keskustassa torin alla Apajassa. Minä ainakin liitin tuon kesäretkikohteisiini. Minkähänlainen leirintäalue löytyy siltä suunnalta? 

Kevät on jo valkovuokkojen ajassa, mikä tarkoittaa, että ollaan jo pitkällä. Aakkospostaukseni A olisikin pitänyt olla Ateljee Keltainen Talo, B blogiyhteistyö ja C co-operation, jota myös tuolla sisarblogin julkaisuissa harrastan. 

Luovuus on ihana asia ja sitä, jos, mitä on Ateljee Keltaisen Talon kaksikolla. Kannattaa tutustua heidän laajaan valikoimaansa täällä!
http://www.ateljeekeltainentalo.com/


Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!   

Iloa vapun aikaan! Tuijahttps://villaiiris.blogspot.com/2019/04/kaunis-kauniimpi-kauno-arvonta.html#comment-form6 kommenttia:

 1. Hyvää vappua ja onnea voittajille!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja hienoa tuo myötäintosi vahvuutena! Vappuiloa! 🎈

   Poista
 2. Kylläpä minua onnisti, kiitoksia :) Laitoin s-postia tulemaan...

  VastaaPoista
 3. Ihanaa vappua Tuikku!<3 Onnea voittajille!:) En sitten muistanut tulla kommentoimaan ajoissa...
  Olen kyllä aika tavalla huolissani suomalaisten kädentaidoista tulevaisuudessa, enkä tarkoita kaunoa, vaan ihan mitä tahansa käsillä tekemistä. Käsityö on romutettu uuden opsin myötä puuhasteluksi, joka on ainakin minulta vienyt motivaation ottaa yhtään ylimääräistä kässän ryhmää. Valinnaiset on ainakin meillä on hölmöläisten täkin jatkamista. Otettiin kaksi pois, ja annettiin yksi valinnainen tilalle. Samaa puuhastelua lisää. Pahoin pelkään, että tulevaisuudessa kaikki meidän kädentaitajat tulevat niistä maista, joissa on vielä käsillätekemisenperinne. Mitä on suomalainen käsityö tai design tulevaisuudessa...? Tällainen avautuminen tällä kertaa.;D

  Tsemppiä loppukevään tohinoihin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sataa, sataa ropisee! Jaan ajatuksesi ja huolesi, mutta onneksi on niitäkin, joille käsillä tekeminen saattaa kantaa jopa uraksi asti. Luonto kiittää vedestä, mutta tuo tauoton lotina vetää suupielet alas. Oli jo niin kiva pukeutua vähän kepeämmin. Käytinkin juuri tovin jos toisenkin suunnitellen kesävaatetusta ja googlasin mekkoja. Mieluista ei löytynyt.
   Kuulumisiin! Tuija

   Poista