sunnuntai 25. elokuuta 2019

Kesällä kerran III




https://www.wiwi.fi/shop/
https://www.wiwi.fi/shop/

https://www.wiwi.fi/shop/


Kesällä kerran, tarkemmin sanottuna kesäkuun alussa, olin taas lunastamassa lupaustani, johon vastaus oli ollut: Joo!

Bloggaajan urani, joksi tätä kuusivuotista taivalta jo kaiketi voi nimittää, aikana olen ollut lukemattomia kertoja sekä kameran takana että edessä. Ammattitaitoiset valokuvaajat ovat saaneet minut rentoutumaan ja olemaan oma itseni kuvissa. Kuvatessani itse olen useimmiten flown vallassa ja nautin kaikesta kauneudesta, jota ympäriltäni huomaan ja havaitsen. Myönteinen palaute kannustaa ja vahvistaa uskoa itseen sekä kuvaajana että kuvattavana. Voimauttavaa!

Visuaalisuus, estetiikka ja yhteiset kiinnostuksen kohteet johdattivat minut myös yllä olevien kuvien estradille poseeraamaan. Kiitos Wiwi Design! Kokemus oli mieluinen! Oli ilo tutustua mallikavereihin ja viettää elämäniloinen yhteinen kuvauspäivä ensin Wiwi Designin tiloissa Keskustiellä ja sen jälkeen vielä kirmasimme meidän pihallamme Annican kameran yrittäessä tallentaa kesäiset tuokiot kuviin.

Nämä Orivedellä valmistettavat trikoovaatteet ovat alusta loppuun asti kotimaista tuotantoa. Kannattaa mennä https://www.wiwi.fi/shop/ -linkin kautta tutustumaan tarkemmin heidän tuotantoonsa, josta löytyy mukavia asuja sekä aikuisten että lasten makuun. Värejä rakastava varsinkin löytää aarreaitan!

Näyttää siltä, että tämä huima alkukesän virkistävä kokemus toi elämääni vaaleanpunaisen raidan samaan tapaan kuin raskausaikani vuonna 1990. Pidän räsymatosta elämän vertauskuvana, jossa ovat eri vaiheiden sävyt ja värit sulassa sovussa, koska kokonaisuus ratkaisee!

Yhtenä iltana jumiuduin ihastelemaan turkoosinsinistä taivasta utuisen pellon yllä. Maalaiselämä on ihanaa! Kesäiset säät jatkuvat, mikä sopii minulle paremmin kuin hyvin. Kesäkamarielämä jatkukoon vielä pitkään.


Elokuisin syyskesän terveisin Tuija









2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kuvat säteilevästä mallista, joka näyttää tosiaan olen kuvissa kuin kotonaan. Ei onnistuisi meikäläiseltä.

    Ja kaunis on myös tuo utuinen peltokuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka! Sanasi lämmittävät mieltäni. Viihdyn kameran molemmin puolin yhtä hyvin ja olenkin huomannut sen olevan vahvuuteni. Iän myötä olen kaiketi sinut itseni kanssa ja uskallan heittäytyä tilanteen vietäväksi. Tämä olikin varsinainen kuvausten kesä sekä luonnossa että sisätiloissa. Hurvaavaa syyskautta sinullekin Annukka! Terveisin Tuija

      Poista