sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Kesällä kerran IV








Elokuu on ollut ihana, ainakin säiden suhteen. Monta kertaa olen todennut, että nyt on ollut kesäisempää kuin kesäkuussa, jolloin villasukat kuuluivat vakiovarusteisiini aamusta iltaan, yötä päivää. Elokuun illat ovat pysäyttäneet niistä nautiskelemaan. Pihakeinussa istuskelu ennen nukkumaan menoa on ylellistä.

Samoksen matkan aikana keskikesällä ruusumme olivat kukkineet, mikä ei ollut mikään yllätys. Viime viikon ruusunnuput puolestaan olivat iloinen löytö ruusupensaassa. Tuskin olisin edes hoksannut niitä tarkasti tutkailla, jos en olisi instagramissa nähnyt jonkun toisen ihmisen hehkuttavan ruusujaan.

Muutama pieni nuppu sulostutti ruusupensaiden oksia ja lämmin sää sai ne nopeasti puhkeamaan täyteen loistoonsa. Raatsin sitten lopulta ottaa pari kaunotarta tiskipöydän kulmalle levittämään lumoavaa tuoksuaan. Pienistä kukista iso ilo!

Kesäillan aurinko luo säteitään keittiömme helmipaneeliseinään, mikä on yksi lukemattomista ihanista asioista kodissamme. Kiitollisin mielin Kesällä kerran -sarja jatkuu nyt neljännellä osalla ja viikon kuluttua on tiedossa viides osa. Onko sinulla toivetta aiheeksi?

Suloisen syyskuun toivotuksin, Tuija




2 kommenttia:

  1. Pienistä asioista tulee suuri ilo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On taito nähdä pienissä asioissa ilo! Lempeää syyskuuta sinulle! Tuija

      Poista