sunnuntai 9. elokuuta 2020

Koti meidän -blogin juhlapostausEilen lauantaina 8.8.2020 vietimme Koti meidän -blogin seitsemättä juhlapäivää Kartanon vaalean kruunatessa kala-ateriamme pihaterassilla. Kahdeksas blogivuosi alkoi helteisessä säässä ja leppeissä tunnelmissa. Ilta sauna takasi makeat unet kesäkamarissa verstaan seinän takana. 

Kuvan etualalla näkyvän Punala -verstaan porstuassa sai nimensä blogini, johon linkittyy kaikki tekemisemme tällä tontilla sekä retkillä kotimaan kohteissa. Tämän kesän lähimatkailun kohokohta oli telttaretki takapihan pelikentälle juhannuksena. Vahvana kakkosena tulevat seikkailumme luontopoluilla, joiden tunnelmaa ei voita mikään kaupunkilomanen. Tosin Helsinki on saanut uusia näkökulmia vierailuillamme Kalasatamassa. Mustikkamaan rantareitti vaunukävelyllä oli viehättävä sekä Isoisänsilta vaikuttava. Minun mielestäni jotenkin niin herttaisen sopiva meille pikkuistamme ulkoiluttaessa. 

Tämä kesä jää mieliimme erityisen hyvänä, koska pitkästä aikaa keskityimme rauhalliseen kotielämään pitkän kaavan mukaan. En muista meidän koskaan aiemmin nauttineen näin usein ulkona syömisestä ja aamu- ja iltahetkien lumosta. Onnekkaita olemme, kun on paikkoja, mistä valita. Lieneekö minun nuoruuteni kahvilatyöstä kumpuavaa innostus erilaisiin pöytäryhmiin. Pihalle on kiva istahtaa kesken pihapuuhien ihmettelemään ja mietiskelemään. Tosin hauskin tuokio oli naapurin heinäpellolla nuuhkien kesän tuoksuja ennen telttaan kömpimistä juhannusyönä. Elämysmatkailua parhaimmillaan voisi sanoa. 

Juhlapostauksella oli synnytystuskia, joten suosiolla jätin tämän tähän iltaan. Hyvä niin, koska ideani kristallisoitui vasta tänään kukkia kastellessani ja nyppiessäni kuivia pois. 

Sinulla, joka olet kirjautunut lukijakseni on nyt tilaisuus olla mukana Puikkomittakaulakorun arvonnassa Laurin päivän kunniaksi. Kirjoita kommenttiisi kolme perustelua, miksi olet innostunut seuraamaan Koti meidän -blogia. Kommentoineiden kesken arvomme  yhden Puikkomittakaulakorun sunnuntaina 23.8.

Tervetuloa mukaan matkaamme! Blogimatkamme on edennyt lähemmäs ensimmäistä kymmentä. Toivottavasti viihdyt jatkossakin seurassa!

Sydämellisin ajatuksin, Tuija13 kommenttia:

 1. Ystävä, kauneus, luonnonläheisyys, psinavimmat syyt blogin seurantaan. Mukavaa loppukesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Ihanaa, että seuraat siellä blogiani. Se tuntuu mukavalta, kun on kasvot mielessä kirjoittaessa. Iloa arkeenne! Tuija

   Poista
 2. Onnea tunnelmallisen blogin merkkipäivän johdosta!❤
  Ihanalta kuulostavia retkiä olette tehneet.
  Olen jo kerran ollut onnekas arvonnassasi,joten jätän osallistumatta nyt tähän ja annan yhden lipun verran enemmän mahdollisuutta jollekin intohimoiselle neulojalle,jota itse en niinkään tällä hetkellä ole.Mitta on kyllä kaunista käsityötä,sen voittaja on varmasti ikionnellinen.❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivotan sinulle antoisaa blogikautta! Maanantai-illan terveisin Tuija

   Poista
 3. Onnittelut! Luonnon läheisyys ,kauniit kuvat ja kotimaan kohteiden esittely on ollut mukavaa luettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Pari kivaa kohdetta odottaa kuvina pääsyään postaukseen. Mukavaa, jos näistä saat vinkkiä ja iloa! Arki-illan terveisin Tuija

   Poista
  2. Onneksi olkoon tytti! Puikkomittakaulakoru on sinun. Lähetäthän minulle osoitetietosi, kiitos! Tuija

   Poista
  3. Tytti, olethan yhteydessä pikimmiten, kiitos!

   Poista
  4. Kiitos! Lähetän postia ensi viikon alussa. Onnea vielä kerran! Tuija ps. Poistan kommenttisi, kun siinä on yksityistietojasi ;)

   Poista
 4. Kiitos,vielä kerran. Minulla oli vähän ongelmia tämän ipadin kanssa ,miniä onneksi korjasi sunnuntaina. Kaunista syksyä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tavoitimme toisemme. Mukavaa postia tuloillaan! Neulomisen iloa! Tuija

   Poista