sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Lähimatkailua



Isoisän siltaa Mustikkamaalle ja takaisin Kalasatamaan sunnuntaikävelyllä.


Lähimatkailu avartaa...









"Värför Paris, vi har ju Åbo." Herkuttelua aistit avoimina keskellä arkipäivää. 








Aulangon Onnentemppelillä syystunnelmissa






Rauniokirkko oli vaikuttava. Lukemattomat kerrat olemme ohi ajaneet. Nyt pysähdyimme hengähtämään.











Lokakuisin ajatuksin, Tuija 










 

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina! Kivirakennelmista tulee Ahvenanmaa mieleen. Sinne täytyisi päästä seikkailemaan. Maanantai-illan terveisin Tuija

      Poista
  2. Kiitos blogimatkailusta!❤
    Kiinnitin myös huomioni ah niin mukavan näköisiin ja tyylikkäisiin vaatteisiisi.Meillä on pitkälti sama maku.Ja ottaisin hiuksesi mielelläni omien ohuiden tilalle,olen koko ikäni haaveillut juuri tuollaisista hiuksista,toivottavasti muistat olla kruunustasi onnellinen joka päivä.😚

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Et uskokaan kuinka paljon kauniit sanasi ilahduttivatkaan juuri tänä sateisena päivänä. Kiitollinen olen kutreistani ja juuri aamulla luin Helsingin Sanomista kiintoisan artikkelin harmaista hiuksista. Olen tällainen luomuhiuksinen luonnollinen ihminen. Tavoitteena on pitkät kutrit vielä vanhuudessa.
      Asu on yksi tämän hetken lemppareistani. Mekko on Mujin aletangosta joskus tarttunut matkaani ja neuleen sävy ihastutti Stockmannilla. Luotan intuitiivisesti omaan tyyliini.
      Halauksin, Tuija

      Poista
  3. Ihania kuvia! Syksyisiä mutta silti houkuttelevan kauniita. Ja sinä tyylikkään siellä mukana. Iskin silmäni myös sinun takkiisi, joka on tyylikäs. Missä näin upea rauniokirkko on?
    Kivaa viikonjatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pälkäneen Rauniokirkko on käymisen arvoinen kohde. Voin hyvin kuvitella sinne tunnelmallisia tilaisuuksia.
      Kiitos tyylikommentistasi! Neuletakki on löytöni Stockmannilta. Merkki on Noom. Vihreän sävy vei heti huomioni. Pitkissä neuleissa on ihanaa liihottaa ympäri vuodenkin.
      Halauksin, Tuija

      Poista