maanantai 22. maaliskuuta 2021

Kiitos kaikille seuraajilleni!

Aurinkoisen maanantain tervehdys Sinulle siellä!


Viimeisimmän postauksen kommentit saivat hymyn huulilleni ja ilon kuplimaan mielessäni. Olen kiitollinen niistä kaikista sekä palautteista, joita olen saanut ja tulen saamaan joko suoraan tai välillisesti. 

Omistan tämän kotitekoisen kukka-asetelmani juuri sinulle iloksi ja kiitokseksi!

Pienellä vaivalla sain aikaan piristystä lumipyryiseen lauantaipäivään. Nyt on mukavaa seurata, miten perunanarsissit aukaisevat tuoksuvia kukintojaan ja helmililjat venyttelevät vierellä valoa kohti. Ikivanhat, tutut ainekset herättivät inspiraation. 

Tänään auringon säteet saivat taas lasiverannan lämpiämään niin, että siellä oli miltei kesäinen tunnelma teekupposeni kanssa. Tosin katse oli pidettävä visusti sisätiloissa, koska pihamaatamme peittävät nietokset ja korkeat kinokset. Viikonlopun hurja tuuli vei verantatunnelmat lähinnä talvisiin mietteisiin. Yksi merkittävimmistä seikoista maaliskuussa on valon määrä ja se, jos mikä tuo hyvää mieltä, kuten myös pikkuruiset lämpäreet maata näkyvissä.

Vinkkinä sinulle, että loppuviikosta kannattaa tulla paikalle, kun tiedossa on
Hyvän mielen koti -kirja-asiaa. Jos käytät Instagramia, ota seurantaan #hyvanmielenkoti. Sieltä on polku Hyvän mielen koti -podcastiin, jossa tänään oli vieraana Laura  Homevialaura -blogista. Ensimmäisessä jaksossa oltiin ruoan ja makujen äärellä Vappu Pimiän kanssa oli kirjailija Maaretta Tukiainen.


Keväisiin kuulumisiin! Tuija

6 kommenttia:

 1. Asetelma on kerrassaan ihastuttava. Kepeä ja keväinen ja jotenkin toiveikas <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Mukava lukea, että kepeys välittyy kuvastakin. Vihreys tuo raikkautta kotiin ja ainakin tuntemuksen keväästä. Parvekehetkistä jo unelmoiden, Tuija

   Poista
 2. Oi, miten ihanan keväinen asetelma. Itse tässä juuri mietin joko ostaisin parvekkeelle pikkunarsisseja pääsiäistä varten. Helmihyasintit myös kiinnostavat mutta jos en löydä niitä lähikaupasta niin en tiedä uskallanko lähteä puutarhamyymälään.
  Mukavaa viikkoa Tuija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marjo! Helmililjan ja perunanarsissin ostin S -marketista käväistessäni postissa. Puutarhalta en jälkimmäisiä löytänyt, kun ei ole tänä vuonna heidän kasvatuksessaan, mikä oli harmi. Lohdutin itseäni näillä, kun onnekseni sain kukkatoiveeni toteutumaan edes osittain. Toisaalta meillä on ollut vielä yöllä liian kylmää kukkalaatikoiden laitteluun. Jospa pääsiäiseksi saisin kevättä verannan ikkunoille sekä siälle että ulkopuolelle. Nyt, kun kotielämä on keskiössä niin on kivaa laitella piristystä rauhaksiin.
   Keskiviikkoterveisin Tuija

   Poista
 3. Oi,kuinka kaunis asetelma,niin hennon romanttinen.
  Ihanaa tämä kevät aika,saa valmistua pääsiäiseen ja sen myötä odottamaan kauan kaivattua kevättä ja kesää.
  Ihanaa auringon täyttämää viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! Kevät on toiveikasta aikaa, kun kasvun aika on alkamaisillaan.
   Auringon pilkistelyjä sinnekin! Tuija

   Poista