sunnuntai 4. huhtikuuta 2021

Hyvän mielen koti, osa 3


Pitääköhän vanha loru paikkaansa enää nykyaikana? Puoli kuuta peipposesta sopisi minulle kyllä paremmin kuin hyvin. Sitkeitä lumikasoja on vielä jäljellä varjopaikoissa. Onneksi aurinko on tehnyt taikojaan! Kesältä tuntui hetkittäin ainakin verannalla. Pääsiäisen aikaan on useimmiten tarjettu aterioimaan valoisalla kesäkeitaallamme. Niin tänäkin vuonna, vaikkakin typistetyllä kokoonpanolla. 


Tuskin olen malttanut sisälle tulla pihapuuhistani, jotka ovat vapaapäivissä näin huhtikuussa parasta, mitä tiedän. Tänään tein aamupäivästä poikkeuksen ja leivoin perinteisen sitruunamarenkitortun pääsiäisherkuksi ennen uloslähtöäni. Kun kuulin sanat ovelta:
 " Täällähän tuoksuu sitruunaiselta!" hymyilin ilosta, jonka yllätykseni sai aikaan. Kitchen Aid Artisan on paras apurini ikinä. Spotifyn perhetili takaa tunnelmallisen musiikin. Keittiöpuuhat ovat kivoja, kun ei ole pakko vaan puuhailu inspiraatiolla fiiliksen mukaan. Kyllä, hyvän mielen kotiin kuuluvat tuoksut!
Ilta-aurinko kultasi tänäänkin saunan punamultaseinän ja luonto heräilevine äänineen sai ilon läikehtimään sisimmässäni. Uskon Hyvän mielen koti -kirja-arvonnan voittajankin hihkaisevan ilosta lukiessaan onnen osuneen kohdalleen. Leipomukseni voisin kuvitella tuovan hyvää mieltä tuon onnekkaankin kodissa. Jos oikein muistan olen nähnyt vastaavanlaisen hänen Instagram -tilillään. 


Taikuutta oli ilmassa, kun etäonnetar Turusta poimi voittajaksi kommentin:


Olet oikeassa! Kirja kuulostaa mun kirjalta!💗 Kodissa vallitsee rauha ja lämpö, kotona saa olla oma itsensä ilman vaatimuksia tai pelkoa. Muu on vain pintaa. Kivaa viikonloppua!💗 Taina, Mansikkatilan mailta 🍓https://www.hs.fi/ruoka/reseptit/art-2000002567330.html


                                    Onnentoivotukset Tainalle Mansikkatilan maille

                                                                Pääsiäisterveisin Tuija


6 kommenttia:

 1. Ihania pääsiäisen ajan tunnelmia ja puuhia <3 Onnea voittajalle! Aurinkoisia huhtikuun päiviä kaikille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Tarja! Onneksi pääsiäisenä saimme nauttia auringosta niin nyt on helpompi sietää lumimyräkkää kodin suojissa.
   Terveisin Tuija

   Poista
 2. What a cute Easter egg!

  www.newtoupee.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your comment! These are my favorites as a Easter decoration for years now. Kindly, Tuija

   Poista
 3. Rauhoittava ja lämmin tunnelma teidän kuistilla! :) Kaunis tulppaani vielä lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Thilda! Lasiveranta on kotimme rakkaimpia paikkoja. Siellä on hyvä viivähtää päivän mittaan. Hyvää huhtikuuta! Tuija

   Poista