sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Joulua kohtiHerättyäni päivään kurkkasin puhelimeni näyttöä ja laskurini näytti, että jouluaattoon on enää 34 aamua. Tarkemmin ajatellen se taisi olla jo päiväsaikaa, kun siirryin lentotilasta verkkoyhteyteen. Rauhaisan aamuni tärkein tukipilari on ruuduttomuus, äänettömyys ja rauhaisa kiireettömyys sekä arkena että vapaalla. 

Ensi sunnuntaina vietämme ensimmäistä adventtia, jolloin sytytämme kyntteliköt ikkunoille. Led -valot eivät paljoa sähköä kuluta ja lisävalo hämäristä hämärimpään vuodenaikaan on tarpeen. Huurreharso maan pinnalla tuo jouluista tunnelmaa. Saammekohan valkean joulun jää nähtäväksi. 

Utuisen sunnuntai-illan terveisin tuikku

 

2 kommenttia:

 1. Äkkiä se joulu taas tulee, niin kuin nykyisin aina. Mulle taas aamuisin tärkeää on rauhallisuuden ja kynttilänvalon lisäksi se että saa seurata aamupalalla ylen aamu-tv-lähetystä. Viikonloppuisin sitä ei valitettavasti tule ja silloin aamut eivät ole yhtä mukavia.
  Viikonloppuna sytytetään meilläkin kyntteliköt ja ulos laitan jonkun valonauhan. Kesähuoneessa meillä on jo muutaman viikon palanut ajastetut led-kynttilät.
  Ihanaa joulun odotusta sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulunalusaikaan täytyy tietoisesti pysähdellä, että ehtii nauttia kynttilöistä. tuoksuista ja rauhoittavasta pimeydestä. Aamut ennen arjen pyöritystä ovat meillä kullakin omanlaisemme.
   Hyvää joulun odotusta! Tuija

   Poista