maanantai 9. kesäkuuta 2014

Syreenien aikaan

Villa Iiriksen mansardikaton väri ylitti kaikki odotuksemme ja saimme onnistumisen ilosta lisävirtaa puuhiimme kotosalla. Loppujen lopuksi ulkoseinien värisävyksi valikoitui Uula -tuotteen kermainen Olki, jonka kylläisyysaste istuu hyvin raudanpunaiseen kattoon. Ulko-ovenkin vihreä sävy syveni Laurin maalattua sen uudelleen eilen ja vastavärinä katolle se on kuin piste iin päälle. Kokonaisuus on hahmottumassa mieleiseksemme. 
Sisällä jo ennestään valkeat lattiat maalasin osittain kolmeen kertaan, osalle riitti kaksi kerrosta. Istahdin lattialle keittiön ja eteisaulan risteyskohtaan ja ihmettelin tovin teekupposen  kera työni tulosta. Maalilla saa ihmeitä aikaan!


Kesäkeittiön ja saunan välinen terassi, jota 'laituriksi' nimitämme, on jo näin hyvässä mallissa. Vanha aitamainen seinäke siirtyi lähemmäksi saunakamarin ikkunaa, joten kokonaispinta-ala pieneni entisestä, mutta siitä tulee vallan passeli oleskelupaikka, jossa voi syödä, ottaa aurinkoa, lukea kirjaa tai vain ihmetellä maailman menoa yksikseen tai hyvässä seurassa. Kesäkotielämästä nautiskellen, Tuija 
2 kommenttia:

  1. Voi, että tuo teidän talonne on kaunis - kuin karamelli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkoisia kukkaiselämän päiviä Satu! Kiitos viestistä! Ne ilahduttavat aina. Tuija

      Poista