maanantai 25. elokuuta 2014

Päivän poiminnat
Aamuvarhain lehteä selatessani silmiini osui elokuva-arvioinneista tekstin pätkä: 'Latinan lause "carpe diem" käännetään yleensä muotoon "tartu hetkeen". Tarkempi vastine sille kuulemma kuitenkin olisi "poimi päivä".' 

Tässä minun poimintani sateiselta maanantailta.  Työpöytäni sai lauantaina väliaikaisen kodin salin ikkunan alla. Pöydän jalkoina ovat IkeaHelmer -laatikostot ja pöytälevyksi keksin kerran laittaa verannan pöydän jatkolevyt, joille ei silloin ollut muuta käyttöä. Einari -sedän vanhan tuolin kanssa se istuu siihen paremmin kuin osasin odottaa. Yllätykset ovat mukavia!

Ulkona on sataa ropissut iltapäivästä asti ja hämärä saa minut sytyttelemään kynttilöitä tunnelman luojiksi viilenevään elokuiseen iltaan.


Kypsäksi hautunut mannapuuro odottaa puuhellan tulella, joka samalla on lämmittänyt koko alakerran. Misa -lietemme oli aivan ensimmäisiä hankintoja Villa Iirikseen. Se jos mikä on ollut hyvä päätös.


Saunan ikkunasta kurkistelin uuden kiukaamme loimua, jonka teho varmasti vain voimistuu pimeänä vuodenaikana. Arjen ylellisyyttä parhaimmillaan. 

Haaveeni kylpyammeesta toteutui saunaa remontoidessamme jo kauan sitten. Uuden kiukaan myötä uskon hemmotteluhetkiin tulevan aivan uuden ulottuvuuden, kun samalla voi nauttia liekkien tanssista lasiluukun takana.

Verstaalla Laurin uusin sormusten rasia alkaa muotoutua. Työvaiheita voit seurata Instagramissa ja syy työpöydäni muutolle selvinnee tuota pikaa... jos vain...


Tunnelmallisin iltaterveisin Tuija

4 kommenttia: