perjantai 8. elokuuta 2014

YksivuotispäiväTänään on hujahtanut tasan yksi vuosi siitä, kun lähetin  matkaan elämäni ensimmäisen blogipostauksen

Tänä iltana oli tarkoitus järjestää kekkerit kreikkalaisin maustein uutukaisella terassillamme, mutta päätimmekin siirtää ne sunnuntaille. 

Matkaväsymys ja alkanut arki huuhtoutuivat saunan uuden kiukaan kipakoissa löylyissä ja nyt kesäkamarin viileys pehmeine puuvillalakanoineen houkuttelee enemmän kuin iltakokkailu sinänsä ihastuttavassa elokuun illassa.

Koti meidän -blogin myötä olen saanut tutustua uusiin, ihastuttaviin ihmisiin ja kiitollisena teistä sekä kaikista täällä piipahtaneista toivotan teidät sydämellisesti jatkamaan matkaa kanssani. 

Mieluusti kuulisin, missä olen mielestäsi onnistunut blogini alkutaipaleella. Olen onnellinen, että uskaltauduin lähtemään tälle retkelleni kohti tuntematonta. Uuden oppiminen rakkaiden asioiden parissa on ollut innostavaa ja virkistävää. 


Hyvillä mielin jatkan kohti uusia tuulia! 
Pysythän mukana matkassa! 
Merisuolainen sydänkivi muistuttaa päivittäin ikimuistoisista hetkistä Pythagorionin rannoilla.

Onnea ja iloa, elämän valoa! Tuija

4 kommenttia:

 1. Lämpimät onnitteluni Tuija yksivuotisen blogitaipaleen johdosta! Tämä on niin valoisa, elämänmyönteinen ja kauniskuvainen blogi, etten osaa sanoa muuta kuin: anna matkan jatkua, inspiroida sinua ja ystäviäsi ja jokaista, joka kukee mukana ja joka tarvitsee ilon hippusia, arjen mausteita, hyvää sanaa päiväänsä. Elämänmakua, auringovaloa Villa Iirikseen ja sen hymyilevälle emännälle ja asukkaille tästä eteenpäinkin! Onnea, iloa ja valoa sinullekin blogi-ystäväni! t; Hanna ....ps. kivi on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista Hanna! Anteeksi, että kiitokseni tulevat viiveellä. Bloggailemisiin! Terveisin Tuija

   Poista
 2. Onnea. Kohta huomaat että olet tehnyt sitä jo kymmenen vuotta. Ja kannattaa tehdäkkin. Blokisi on virkistävää luettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ilahduttavista sanoistasi! Aurinkoista elokuuta! Tuija

   Poista