keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Syystunnelmaa

Tervetuloa lokakuu!


Hämärtyviin syysiltoihin 
 on mukavaa luoda lämmintä tunnelmaa lempeillä valoilla ja kynttilöillä.  


Vaniljaa ja kardemummaa...Yläaulan nojatuolinurkkaukseen löytyi viikonvaihteenTurun retkeltä tuliaisiksi pallovalosarja, joka toimii myös oivallisena kulkuvalona yön pimeydessä. Täällä maaseudulla pimeä laskeutuu jo ennen kahdeksaa. Eilen illalla istahdin nautiskelemaan hämyisestä tunnelmasta ennen nukkumaan menoa.  
Hyvä löytö kertakaikkiaan!


Kauniita unia, oman kullan kuvia!


Höyhensaarille -härpäke ja unisieppari ovat omia näperryksiäni. Vanhat pitsiliinat ja höyhenet ovat inspiroivia materiaaleja helmien kera. Pyykkituvalla on mukavaa omassa rauhassa väkertää pieniä ja isompiakin juttuja tai mitä ne nyt sitten ovatkaan tai tulevat olemaan. Tärkeintä ei ole tekeminen vaan mitä tekeminen tekee sinulle, luki Tiimarin kassissa. Olen samaa mieltä. Käsillä tekeminen on hyväksi ihmiselle, joka sellaisesta nauttii.


Joka ilta, kun lamppu sammuu...Happy Lights -pallovalot saivat nurkan taa varteenotettavan kilpailijan. Valoketjun hinta-laatusuhde on vallan mainio. Linkkiä klikkaamalla löydät lisätietoa. 


Happy lights for a happy life.Ripaus kardemummaa -blogin Minnukka tulit mieleeni, kun Kauppatorin kirppikseltä bongasin nämä suloistakin suloisemmat purnukat mausteille, joita eniten käytämme kokkailuissa. Olethan kokeillut kardemummaa pannukakkuun? Herkullista! 


Ripaus kardemummaa


                        Mikä sinusta on parasta syyshämyssä? 
                        Lokakuuta! Tuija

4 kommenttia:

 1. Hei, todella ihana tunnelma välittyy kuvistasi. Teillä on todella kaunis koti hirsiseinineen, upeine kattoineen. Ja ihanan valkoista. Minun mielestä syyshämyssä on ihaninta se hämärä valo, jonka pimenevässä illassa saa kynttilöillä tai pienillä valoilla aikaan. En juurikaan pidä isoja kirkkaita valoja päällä vaan sytyttelen pienempiä valoja ja kynttilöitä. Ja ihana on tulla kylmästä sisään ja laittaa villasukat jalkaan. Keittää kuppi teetä tai lähempänä joulua lämmittää hyvältä tuoksuvaa glögiä. Ja ihan vain fiilistellä sitä hetkeä ja tunnelmaa. Rauhoittua. Parasta tietenkin on jos sen hetken jakaa jonkun tärkeän ihmisen kanssa. Hyvää tiistaipäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, et uskokaan, kuinka puhelimeeni kilahtanut kommenttisi piristi päivääni. Iltatunnelmat kynttilän valossa ovat syksyssä parasta. Levollisuutta ja rauhaa sinunkin syksyysi! Tuija

   Poista
 2. Teillä on todella kaunis koti, kuvista välittyy ihana harmoninen tunnelma! Olen jo pidemmän aikaa seuraillut blogiasi, heti siitä alkaen kun kerroit tästä lukukauden alussa :) Nyt päätin, että liitynpäs ihan lukijaksi! Ihanaa ja rentouttavaa lomaa, toivottelee kollega monella tapaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huisin hauskaa löytää hengenheimolainen! Liityinkin heti blogisi lukijaksi. Tekstisi herättää muistoja menneestä. Tervetuloa Johanna! Yhteistyötä... ;) Tuija, Ikean ystävä

   Poista